شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین، در گفت وگو با مکرون

دوشنبه 9 اسفند 1400
21:40
شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین، در گفت وگو با مکرون رؤسای جمهور روسیه و فرانسه روز دوشنبه تلفنی با یکدیگر درباره بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

العالم - اروپا
کاخ الیزه خبر داد که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه تلفنی با «ولادیمیر پوتین» و «ولودمیر زلنسکی» روسای جمهور روسیه و اوکراین صحبت کرده است.

پوتین نیز در این تماس تلفنی گفته که باید حاکمیت روسیه بر شبه جزیره کریمه برسمیت شناخته شود.

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که اوکراین باید غیرنظامی شده و از حضور نازی‌ها پاکسازی شده و به کشوری بی طرف تبدیل شود.

رئیس جمهور روسیه گفت که راه حل بحران اوکراین تنها در صورتی ممکن است که منافع امنیت مشروع روسیه بدون پیش شرطی مد نظر قرار گرفته شود.

با ورود درگیری‌ها در اوکراین به پنجمین روز، مقامات کی‌یف و مسکو امروز در خاک بلاورس اولین جلسه مذاکرات خود را آغاز کرده‌اند.

بنا بر گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، دفتر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که موضوع کلیدی مذاکرات در خصوص اوکراین، دستیابی به آتش‌بس فوری و عقب‌نشینی نظامیان روسیه از قلمرو اوکراین است.

0% ...

آخرین اخبار

عکس/ بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در مشهد


تداوم روند صعودی قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت تأثیر تنش‌های منطقه‌ای


هشدار مصر و اتحادیه عرب درباره تجزیه کرانه باختری و جداسازی قدس


فشار بر ناشر روزنامه نظامی آمریکا در پی افشای وضعیت خدمه ناو آبراهام لینکلن


شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار


تحریم‌های جدید آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی است


قهرمانی مقتدرانه تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان


آغاز مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید در کربلا با حضور قالیباف


مردم عراق در تشییع رهبر شهید، حق برادری را به‌جا آوردند