زلنسکی: در مذاکرات با روسیه نتیجه مطلوبی هنوز حاصل نشده است

سه شنبه 10 اسفند 1400
03:33
زلنسکی: در مذاکرات با روسیه نتیجه مطلوبی هنوز حاصل نشده است رئیس جمهور اوکراین بامداد سه شنبه در سخنانی درباره نتیجه روز اول مذاکرات روسیه و اوکراین در بلاروس گفت که در مذاکرات با روسیه نتیجه مطلوبی برای اوکراین هنوز حاصل نشده است.

العالم-اروپا

«ولودیمر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین بامداد سه‌شنبه با بیان اینکه زمان اعمال منطقه پرواز ممنوع در حریم هوایی این کشور رسیده، از متحدان غربی خود خواست این امر را اجرایی کنند.

زلنسکی ضمن اشاره به تحریم‌های غرب علیه روسیه، مدعی شد: «آنها اقتصاد روسیه را نابود کردند تا نشان دهند بشریت قادر به دفاع از خود است. روسیه طی پنج روز، ۵۶ حمله موشکی و ۱۱۳موشک کروز به سمت اوکراین شلیک کرد».

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی با بیان اینکه بعد از بمباران «خارکیف» باید منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین ایجاد شود، گفت: «زمان آن فرا رسیده است که به ایجاد منطقه پرواز ممنوع برای هواپیماها، بالگردها و موشک‌های روسیه فکر کنیم».

رئیس‌جمهور اوکراین با درخواست برای اخراج روسیه از عضویت دائم شورای امنیت سازمان ملل، ادعا کرد: «کشوری که مرتکب جنایات جنگی شده است نباید عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل بماند».

بر اساس این گزارش، زلنسکی در ادامه ادعاهای خود افزود: «مذاکرات امروز با روس‌ها درباره تاثیر بمباران شهرها و سرزمین های اوکراین انجام شد. مذاکرات با روسیه هنوز به نتیجه مطلوب برای اوکراین نرسیده است».

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: اقدامی کنید با موشک و پهپاد مقابله به مثل می‌کنیم


موج جدید حملات حزب الله به مواضع صهیونیستی


کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد


پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای