ظرفیت اینترنت ماهواره‌ای در اوکراین افزایش می‌یابد

يکشنبه 15 اسفند 1400
11:39
ظرفیت اینترنت ماهواره‌ای در اوکراین افزایش می‌یابد رئیس‌جمهوری اوکراین از گفت‌وگوی تلفنی خود با ایلان ماسک بنیانگذار و مدیر اجرایی اسپیس ایکس خبرداده و گفته که این کشور طی هفته جاری از پایانه‌های بیشتر اینترنت ماهواره‌ای استارلینک برخوردار خواهد شد.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش رویترز، ولودیمیر زلنسکی رییس جمهوری اوکراین، در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توئیتر ضمن اعلام این خبر نوشت: با ایلان ماسک بنیانگذار اسپیس ایکس صحبت کردم. از وی برای حمایت کلامی و عملی از اوکراین سپاسگزارم.

ایلان ماسک یکشنبه گذشته (۸ اسفند) در توئیتی اعلام کرده بود: «سرویس استارلینک اکنون در اوکراین فعال است.»

سامانه اسپیس ایکس (SpaceX) ماسک دارای هزاران ماهواره استارلینک در مدار است که به این شرکت امکان می دهد اینترنت پرسرعت را در اطراف زمین بدون نیاز به کابل های فیبر نوری ارسال کند. اگر زیرساخت های اینترنتی اوکراین در اثر حملات روسیه آسیب ببیند، ماهواره‌ها می توانند اوکراین را آنلاین نگه دارند.

بنا به گزارش پولیتیکو، این اقدام ماسک در پاسخ به درخواست میخائیلو فدوروف معاون اول نخست‌وزیر و وزیر تحول دیجیتال اوکراین از ماسک انجام شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: راه شهید رئیسی، چراغ خدمت در میدان نبرد پیچیده امروز است


معاون نمایندگی ایران در ژنو: تهدید وتحریم مانع دستیابی به حق توسعه ملت هاست


مقام ارشد اطلاعات دولت ترامپ از سمت خود کناره گیری می کند


دولت بحرین شماری از شیعیان این کشور را بازداشت کرد


پوتین بس از سفر دو روزه خود پکن را به مقصد مسکو ترک کرد


سردار رمضان شریف:پیروزی‌های امروز ایران حاصل عنایت الهی و ایستادگی این ملت شریف است


قالیباف: باور شهید رئیسی برای حل مشکلات کشور عمل به اندیشه‌های امامین انقلاب بود


هزینه جنگ‌افروزی ثروتمندان کاخ سفید از جیب مردم فراموش شده آمریکا


پیام رئیس جمهور به مناسبت دومین سالگرد شهید خدمت "رئیسی"


سخنان رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به ملت شریف ایران