گروسی: گفت‌وگو با روسیه درباره امنیت تأسیسات اتمی اوکراین سازنده بود

پنج‌شنبه 19 اسفند 1400
22:47
گروسی: گفت‌وگو با روسیه درباره امنیت تأسیسات اتمی اوکراین سازنده بود مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد گفت‌وگو با روسیه درباره امنیت تأسیسات اتمی اوکراین سازنده بود و مشکلی در این‌باره وجود ندارد.

العالم - اروپا

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پنجشنبه شب گفت‌وگو با طرف روسی برای تضمین امنیت تأسیسات اتمی اوکراین را سازنده توصیف کرد.

به نوشته خبرگزاری «ریانووستی» گروسی در جمع خبرنگاران گفت:‌ «ما درباره تأسیسات اتمی و دیگر تأسیسات در اوکراین صحبت کردیم. ما به‌دنبال راهی برای تضمین امنیت هستیم. در این زمینه مشکلی وجود ندارد و ملاقات‌ها سازنده بودند».

مدیرکل آژانس متذکر شد، درباره نشست سه‌جانبه میان این نهاد وابسته به سازمان ملل و طرف‌های روس و اوکراینی تصمیمی اتخاذ نشده است اما بحث در این‌باره ادامه خواهد داشت.

گروسی عصر امروز در پیامی توئیتری از میزبانی ترکیه بابت بحث درباره وضعیت نیروگاه‌های اتمی اوکراین قدردانی کرده و از دیدار با معاون وزیر امور خارجه ترکیه خبر داد.

وی روز سه‌شنبه اعلام کرده بود که «انتقال داده از راه دور از سیستم‌های نظارت پادمانی نصب شده در نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل از بین رفته است».

او در ادامه گفت، آژانس در حال بررسی وضعیت سیستم‌های نظارت پادمانی در سایر نقاط اوکراین است و به زودی اطلاعات بیشتری را ارائه خواهد کرد.

پیش‌تر «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه این کشور و گروسی درباره تضمین محافظت فیزیکی و عملکرد تأسیسات اتمی اوکراین صحبت کردند.

علاوه بر این، «الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس نیز تأکید کرد به متخصصان دستور داده تأمین برق لازم برای نیروگاه هسته‌ای «چرنوبیل» واقع در اوکراین و در نزدیکی مرزهای بلاروس را تضمین کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تجاوز صهیونیست‌ها به جنوب و «بعلبک» در شرق لبنان


پیام سردار قاآنی در پی شهادت عزالدین الحداد


دو جنگنده اف18 آمریکا همدیگر را سرنگون کردند + فیلم


گفتگوی تلفنی وزیر خارجه فرانسه و عراقچی


فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی دستورالعمل اعدام اسرای کرانه باختری را امضا کرد


رضایی: جنگ بعدی، ترامپ را رسواتر و بی‌آبروتر خواهد کرد


پاسخ وزارت دفاع به یاوه گویی های ترامپ و نتانیاهو درباره ایران


بروجردي: هیچ اغماضی در قبال حاکمیت خود بر تنگه هرمز نخواهیم داشت


گفت‌وگوی تلفنی وزیرامور خارجه ایران با همتای قطری


رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با وزیر کشور پاکستان: حضور آمریکا در منطقه زمینه‌ساز ناامنی است