جهاد اسلامی: اسرائیل مولودی نامشروع است؛ ترکیه متناقض رفتار می‌کند

شنبه 21 اسفند 1400
08:30
جهاد اسلامی: اسرائیل مولودی نامشروع است؛ ترکیه متناقض رفتار می‌کند جهاد اسلامی در واکنش به استقبال از رئیس رژیم صهیونیستی در آنکار اعلام کرد، رفتارهای ترکیه تناقض دارد.

العالم - فلسطین اشغالی

«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی چهارشنبه هفته گذشته (۱۸ اسفند ۱۴۰۰) پس از سیزده سال قطع ظاهری روابط آنکارا و تل‌آویو وارد ترکیه شد.

در همین رابطه «هیثم ابو الغزلان» دبیر کل روابط جنبش جهاد اسلامی فلسطین در لبنان به وبگاه خبری «العهد» گفت: استقبال از رئیس رژیم صهیونیستی در ترکیه بشدت محکوم است.

وی تصریح کرد: ملت ترکیه همواره حمایت نامحدود خود از آرمان فلسطین را اعلام کرده‌ اما متاسفانه دولت ترکیه منافع و اهداف خود را دارد و گمان می‌کند که بهبود روابط با واشنگتن از مسیر تل‌آویو می‌گذرد اما این خطری بزرگ برای آنکاراست.

ابوالغزلان افزود: تلاش برای بازگرداندن روابط با دشمن به بهانه منفعت این کشور یا آن کشور، خیانت به قدس و فلسطین است.

«کاید الغول» عضو دفتر سیاسی جبهه مردمی برای آزادی فلسطین (جبهة الشعبیة لتحریر فلسطین) افزود: روابط میان ترکیه و رژیم صهیونیستی علیرغم تنش‌های سیاسی در مقاطع مختلف، قطع نشده بوده و همکاری اقتصادی، دیپلماتیک و امنیتی ادامه داشته است.

وی گفت: نوعی تناقض در سیاست‌های آنکارا وجود دارد، دولت این کشور در زمانی که با رژیم صهیونیستی و اعضای ناتو در سیاست‌های خصمانه علیه ملت‌های منطقه همراه است،معتقد است که دروازه نزدیکی به کشورهای عربی، جذب ملت‌های آنها و نفوذ به احساسات آنها، حمایت از آرمان فلسطین است و این همان چیزی است که در رسانه‌ها تبلیغ می‌شود اما در عمل خلاف آن رفتار می‌شود.

«یوسف الحساینه» عضو دفتر سیاسی جهاد اسلامی نیز گفت، «اسرائیل» مولود نامشروع حاصل از زنای میان کشورهای استعماری غرب است و هرگونه رابطه یا عادی سازی روابط با این رژیم، قبول این جنایت است.

بر اساس گزارش «فلسطین الیوم»، وی افزود، صحنه‌های استقبال از سران رژیم صهیونیستی در پایتخت‌های عربی و اسلامی که جدیدترین آن در ترکیه بود را ابدا نه می‌توان توجیه و نه می‌توان قبول کرد. اینها خنجرزدن به پشت ملت فلسطین، ملت‌های منطقه و آزادگان جهان است و ننگی است که جز با از بین رفتن کامل رژیم صهیونیستی در منطقه، پاک نمی‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


سپاه پاسداران خطاب به مردم کویت: آمریکا سیادت شما را هتک کرده نه ما


سه پایگاه آمریکا در کویت هدف مجدد حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


آمریکا در حال بررسی طرح حمله به کشور مالی است


تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت