پادشاه اردن به رام الله می‌رود

سه شنبه 2 فروردين 1401
08:34
پادشاه اردن به رام الله می‌رود شبکه عبری زبان "کان" گزارش داد که عبدالله دوم به زودی به رام الله سفر می‌کند که "این سفر وی تلاشی برای جلوگیری از تشدید تنش‌های احتمالی در ماه رمضان است".

العالم - فلسطین اشغالی

شبکه "کان" اعلام کرد که عبدالله دوم، پادشاه اردن طی این سفر با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در رام الله دیدار می‌کند.

پیشتر این شبکه اعلام کرده بود که نهاد امنیتی وابسته به رژیم صهیونیستی در وضعیت آماده باش در سایه برآوردها از وقوع تشدید تنش گسترده طی ماه رمضان است.

این شبکه تاکید کرد که مسئولان اسرائیلی در تلاش هستند که مانع از این تنش‌ها شوند و تصمیم گرفته‌اند چنین تدابیر از جمله اجازه به فلسطینی‌ها برای اقامه نماز در مسجد الاقصی طی ماه مبارک رمضان اتخاذ کنند.

شبکه کان گزارش داد که مسئولان اسرائیلی همچنین با ملاقات افرادی از غزه با اعضای خانواده اسیر شده‌شان در زندان‌های رژیم صهیونیستی موافقت خواهند کرد که این دیدارها فقط با اسیران جنبش فتح انجام خواهد شد و مجموعه‌ای از "تسهیلات بیشتر" نیز در نظر گرفته خواهد شد.

این شبکه از یک منبع امنیتی اسرائیلی نقل کرد: این روزها شرایط بسیار پیچیده است و ما برای رخدادهای بزرگ اطلاعاتی یا عملیاتی آماده می‌شویم اما تمام تلاش خود را برای تسهیل در حرکت کارگران فلسطینی از جمله تمدید ساعات فعالیت گذرگاه‌ها و تسهیل در حرکت آنها انجام خواهیم داد.

0% ...

آخرین اخبار

احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است