نیروهای آمریکایی نفت سرقتی سوریه را به عراق منتقل کردند

شنبه 20 فروردين 1401
19:33
نیروهای آمریکایی نفت سرقتی سوریه را به عراق منتقل کردند منابع سوری گزارش دادند که نیروهای اشغالگر آمریکایی نفت سرقتی سوریه را با ده‌ها تانکر به عراق منتقل کردند.

العالم _ سوریه

برخی منابع محلی از ریف الیعربیه در استان الحسکه واقع در شمال شرقی سوریه گزارش دادند که نیروهای اشغالگر آمریکایی یک کاروان خودرویی از جمله چندین تانکر حامل نفت سرقتی سوریه را از طریق گذرگاه الولید راهی عراق کردند.

بنابر گزارش خبرگزاری سوریه صبح امروز (شنبه) یک کاروان آمریکایی متشکل از ۶۰ خودرو از جمله تعدادی کامیون و ده‌ها تانکر حامل نفت سوریه به همراه چند خودروی نظامی از گذرگاه الولید عبور کردند.

نفت سرقتی با کمک شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «قسد» از چاه‌های نفتی سوریه استخراج شده است.

پیشتر «بشار الجعفری» معاون وزیر خارجه سوریه گفته بود که نیروهای آمریکایی منطقه الفرات در شمال شرقی سوریه و زیرساخت‌های نفتی و گازی را تخریب می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: پاسخ تهدیدهای بی‌محابا را قاطعانه در میدان می‌دهیم


انتقاد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از موضع‌گیری الازهر مصر


صالحی‌امیری:ملت ایران بااتکا به ریشه‌های تمدنی‌اش مقابل تهاجم آمریکایی- صهیونی ایستاده است


غریب‌آبادی: به هرگونه تعرض به زیرساخت‌های حیاتی ایران با اقدام متقابل پاسخ خواهیم داد


امنیت زیرساخت‌های انرژی ایران خط قرمز است/هر تعرضی بی‌پاسخ نمی‌ماند


4 تهدید جدید ایران در پاسخ به تهدید نیروگاهی ترامپ


اعلام آمادگی قزاقستان برای مشارکت در حل‌ تنش‌های منطقه از راه دیپلماسی


۸۰ درصد آب شرب صهیونیست‌ها در حمله ایران نابود می‌شود


ارتش: یک جنگنده F-15 متجاوز را حوالی جزیره هرمز هدف قرار دادیم


معاون اول رئیس‌جمهور در واکنش به تهدید رئیس‌جمهور آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران گفت: به زیرساخت‌های ایران حمله شود، منطقه دچار خاموشی فراگیر خواهد شد.