حماس: تبعات تجاوز علیه مسجد الاقصی، دامن اشغالگران را خواهد گرفت

يکشنبه 28 فروردين 1401
17:36
حماس: تبعات تجاوز علیه مسجد الاقصی، دامن اشغالگران را خواهد گرفت جنبش مقاومت اسلامی حماس ضمن محکوم کردن حمله جنایتکارانه مجدد اشغالگران اسرائیلی به مسجد الاقصی، مسولیت تمامی عواقب و پیامدهای خطرناک این تجاوزات را متوجه دولت رژیم صهیونیستی دانست که راه را برای شهرک‌نشینان جهت تعرض به مسجد الاقصی بازگذاشته است.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این جنبش طی بیانیه‌ای تاکید کرد که تعرض صهیونیست‌های اشغالگر به مسجد الاقصی و هتک حرمت آن موجب تحریک احساسات ملت فلسطین و سرتاسر امت اسلامی و عربی خواهد شد و ما مسئولیت تمامی پیامدهای آن را متوجه رژیم اشغالگر قدس می‌دانیم.

در این بیانیه آمده است که پیامدهای ادامه تجاوزات علیه اعتکاف کنندگان و نمازگزاران در مسجد الاقصی و هتک حرمت این مسجد و ماه مبارک رمضان، بالاخره دامن اشغالگران را خواهد گرفت.

حماس تاکید کرد که ملت فلسطین با قدرت در برابر اشغالگران اسرائیلی و جنایات آنان ایستاده و برای دفاع از قدس و مسجد الاقصی آماده و دست به سلاح خواهد بود و طرح‌های شوم دشمن را به هر شیوه‌ای خنثی خواهد کرد.

پایگاه اطلاع رسانی فلسطین

0% ...

آخرین اخبار

ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"