سازمان همکاری اسلامی درباره اوضاع فلسطین نشست فوق‌العاده برگزار می کند

جمعه 2 ارديبهشت 1401
12:07
سازمان همکاری اسلامی درباره اوضاع فلسطین نشست فوق‌العاده برگزار می کند منابع رسانه ای اعلام کردند که سازمان همکاری اسلامی با هدف بررسی وضعیت فلسطین و تجاوزهای رژیم صهیونیستی به مقدسات اسلامی نشست فوق العاده برگزار می کند.

العالم - جهان اسلام - فلسطین اشغالی

خبرگزاری عربستانی "واس" اعلام کرد که نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی با هدف بررسی اوضاع سرزمین‌های اشغالی، تجاوزهای اخیر صهیونیست ها، هتک حرمت مسجدالاقصی و جنایت علیه ملت فلسطین، دوشنبه هفته آینده در عربستان برگزار خواهد شد.

بر پایه این گزارش، نشست سازمان همکاری اسلامی در شهر «جده» مقر این سازمان و به درخواست اندونزی برگزار می‌شود.

اتحادیه عرب نیز دیروز پنجشنبه اقدامات سرکوبگرانه رژیم صهیونیستی و هتک حرمت به قدس شریف را در سرزمین های اشغالی بویژه در بیت المقدس محکوم کرد که با واکنش دولت اسرائیل روبه رو شده است.

رژیم صهیونیستی از آغاز ماه مبارک رمضان یورش به فلسطینیان و هتک حرمت مکان های مقدس اسلامی در مسجد الاقصی و بیت المقدس را تشدید کرده است.

در پی حمله نیروهای امنیتی رژیم اسرائیل به نمازگزاران فلسطینی در مسجد الاقصی و استفاده این نیروها از باتوم و بمب‌های صوتی و گازی، درگیری‌های خشونت‌آمیزی بین نمازگزاران فلسطینی و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی رخ داد که منجر به زخمی شدن حدود ۲۰۰ فلسطینی و دستگیری بیش از ۴۰۰ نفر از آن‌ها توسط نیروهای رژیم اشغالگر قدس شد.

یورش نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی و هتک حرمت آن و مجروح شدن ده‌ها نمازگزار فلسطینی که خود را برای اقامه نماز جمعه به این مکان مقدس رسانده بودند با واکنش گسترده گروه‌ها و شخصیت‌های بین المللی روبه رو شده است.

بر اساس گزارش ها، نظامیان و شهرک نشینان اشغالگر صهیونیست به مسجد الاقصی تعرض کرده و نمازگزاران فلسطینی را از این مسجد بیرون راندند.

نظامیان رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه حرم ابراهیمی را به بهانه اعیاد یهودیان به مدت دو روز به روی مسلمانان بستند و با این کار از ورود نمازگزاران فلسطینی روزه دار به این مکان جلوگیری کردند.

این تحرکات در آستانه روز قدس در جمعه آینده صورت می گیرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: مسیر مقاومت تهران و بغداد در برابر آمریکا ادامه دارد


ادای احترام قالیباف به مقام شهیدابومهدی المهندس و شهدای مقاومت عراق


سرلشکر پاسدار عبداللهی : پاسخ به تهدیدات، کوبنده و ویرانگر خواهد بود


جهش در تعاملات اقتصادی تهران-مسقط با فعال‌سازی ظرفیت‌های تجارت ترجیحی


هشدار خطیب مسجدالاقصی درباره یهودی‌سازی قدس و تضعیف حضور مسلمانان


وزیر پیشین لبنان: آمریکا در بن‌بست استراتژیک گرفتار شده و ایران معادله بازدارندگی را بازتعریف می‌کند+فیلم


تشرف هیأت پارلمانی ایران به حرم امام حسین(ع) + تصویر


شهادت یک مبارز فلسطینی به ضرب گلوله ارتش اشغالگر در کرانه باختری


قالیباف در بغداد: ایران و عراق ظرفیت‌های عظیم اقتصادی دارند؛ باید بر تحریم‌ها فائق آمد


ترسیم نقشه راه برای دوران پسا نیروهای خارجی