تجمع همبستگی با مسجد الاقصی در صیدا

پنج‌شنبه 8 ارديبهشت 1401
16:14
تجمع همبستگی با مسجد الاقصی در صیدا لبنانی های ساکن شهر صیدا در جنوب این کشور، با برگزاری تجمع در میدان شهدا، با قدس و مسجد مقدس الاقصی اعلام همبستگی کردند.

العالم ـ لبنان

بنابر گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، در این تجمع شماری از شخصیت‌های فلسطینی و لبنانی سخنرانی کردند.
سخنرانان این تجمع ضمن تمجید از مقاومت فلسطینیان در برابر اشغالگران صهیونیست به ویژه در مسجد الاقصی، تاکید کردند که با وجود همه تلاش‌های دشمن صهیونیستی و کشورهایی که روابط خود را با این رژیم عادی سازی کرده اند، این ملت فلسطین است که حرف آخر را در مورد ثبات و امنیت منطقه خواهد زد.
آنان خاطرنشان کردند که دشمن صهیونیستی در سرزمین فلسطین هیچ امنیت و آرامشی نخواهد داشت.
به گزارش ایرنا، نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست از آغاز ماه مبارک رمضان تاکنون با تشدید جنایت های خود و یورش به مسجدالاقصی و هتک حرمت مکان های مقدس فلسطینان و مسلمانان صدها نفر را به شهید، زخمی و بازداشت کرده اند.
گروه های مقاومت فلسطین در هشدار به صهیونیست ها تاکید کرده اند که مسجدالاقصی و قدس خط قرمز آنها است و به جنایت های اشغالگران پاسخ خواهند داد.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای


اعزام زائران حج با وجود محدودیت‌های پروازی ادامه دارد


حمایت آقای خاص از تیم ملی ایران: آنها شایسته حضور در جام‌جهانی هستند


حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی