سیدحسن نصرالله: پیروزی سال 2000 از مهم‌ترین عوامل آغاز انتفاضه در فلسطین بود/ هیبت ارتش صهیونیستی را درهم شکستیم/ ورودمان به پارلمان به خاطر دفاع از مقاومت است/ مبارزه با اسرائیل نیاز به اجازه کسی ندارد

سیدحسن نصرالله: پیروزی سال 2000 از مهم‌ترین عوامل آغاز انتفاضه در فلسطین بود/ هیبت ارتش صهیونیستی را درهم شکستیم/ ورودمان به پارلمان به خاطر دفاع از مقاومت است/ مبارزه با اسرائیل نیاز به اجازه کسی ندارد
چهارشنبه 4 خرداد 1401 - 22:03

سخنرانی سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان به مناسبت عید مقاومت و آزادی آغاز شد.

العالم _ لبنان

سیدحسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در سخنان خود به مناسبت عید مقاومت و آزاد سازی گفت ما به لطف خداوند بر رژیم اشغالگر به پیروزی رسیدیم. وعده الهی در یاری مجاهدان ضد رژیم اشغالگر در سال 2000 تحقق یافت.

دبیر کل حزب الله لبنان با بیان اینکه ما به لطف خداوند بر رژیم اشغالگر به پیروزی رسیدیم بدون اینکه در انتظار کمک دیگران باشیم، اظهارداشت: ما قدردان شهیدان و خانواده های آنان هستیم و به آنان درود می فرستیم، کسانی که در راه پیروزی بر رژیم اشغالگر اسرائیلی فداکاری کردند.

وی با بیان اینکه خون شهدای مقاومت شاهد پیروزی بر رژیم اشغالگر است، بیان داشت: ما قدردان مجروحان و اسیرانی هستیم که از دهه هشتاد قرن گذشته در زندان های رژیم اشغالگر گرفتار شدند و همچنین از ارتش لبنان به سبب هماهنگی و همکاری گسترده با مقاومت تشکر می کنیم.

سیدحسن نصرالله ضمن تشکر از همکاری ارتش سوریه و گروه های فلسطینی برای تحقق پیروزی بر رژیم اشغالگر گفت: ما از همه کسانی که کنار مقاومت ایستادند به ویژه از سوریه و ایران که هرگونه کمکی به مقاومت کردند، تشکر می کنیم.

دبیر کل حزب الله لبنان تاکید کرد: بایستی جوانان لبنانی از ماهیت دشمن وحشیِ صهیونیستی که تلاش می‌کند خود را به عنوان رژیمی معمولی مطرح سازد، آشنا شوند.

وی افزود: اگر این همه فداکاری‌ها نبود ما شاهد پیروزی که مجانی حاصل نشده، نبودیم.

سیدحسن نصرالله خاطرنشان کرد: ما باید مواضع رژیم اشغالگر اسرائیل از دهه هشتاد و همچنین افرادی را که توطئه و از این رژیم حمایت کرده‌اند را یادآوری کنیم.

دبیر کل حزب الله لبنان با بیان اینکه پیروزی در جنوب دستاوردی عربی و اسلامی و مایه افتخار همگان است اظهارداشت: از دستاوردهای پیروزی بر رژیم اشغالگر این است که در سال 2000هیبت ارتش شکست‌ناپذیر این رژیم را شکست و به گروه‌های فلسطینی امید بخشید. پیروزی سال 2000 از مهم‌ترین عوامل آغاز انتفاضه در فلسطین بود و مقاومت همچنین در جریان پیروزی سال 2000، دستاوردی اخلاقی داشت و توانست حقیقت و اصل آن را بیان کند.

وی با بیان اینکه زمانی‌که مقاومت در سال 2000 پیروز شد، درخواست قدرت نکرد تاکید کرد: به خاطر قدرت نجنگیدیم بلکه هدف، آزادی ملت‌مان و کرامت ملی بود و ورودمان به پارلمان به خاطر دفاع از مقاومت است.

سیدحسن نصرالله با بیان اینکه وظیفه انسانی، دینی، اخلاقی و ملی ما مبارزه با اشغالگری است تاکید کرد: مبارزه با اسرائیل نیاز به اجازه کسی ندارد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان ادامه داد: «لبنانی‌ها باید چهره حقیقی این رژیم بشناسند؛ رژیمی که تلاش می‌کند عادی جلوه کند و با دیگر ملت‌های منطقه منسجم شود. باید تمام آن‌ جانفشانی‌ها یادآوری شوند زیرا این پیروزی مجانی به دست نیامد، بلکه با خون، اشک، دستان، انگشتان روی ماشه، عقل‌ها، قلب‌ها و اراده رقم خورد. باید آن کسانی که در برابر اشغالگران مقاومت کردند، معرفی شوند و همچنین آن افرادی که علیه مردم میهن خود توطئه کردند.»

کابوس گفتمان «خانه عنکبوت» برای رژیم صهیونیستی

سید حسن نصرالله اضافه کرد: «پیروزی سال ۲۰۰۰ وجهه آن ارتش شکست‌ناپذیر را در هم شکست، میخ آخر را به تابوت طرح "اسرائیل" بزرگ کوبید و به مردم فلسطین برای آزادسازی سرزمینشان امیدی دوباره داد. این پیروزی طرح دشمن برای ایجاد منطقه‌ای مرزی تحت فرمان ارتش را از بین برد. رژیم صهیونیستی نقشه‌ای برای خروج داشت و می‌خواست خودروهای خود را در داخل خاک لبنان بگذارد تا خط مرزی به دست ارتش "لبنان جنوبی" باشد تا آن‌ها با مقاومت برخورد داشته باشند و آتش جنگ داخلی برافروخته شود و جنگ بُعدی فرقه‌ای به خود بگیرد؛ اما سرعت عمل مقاومت این توطئه خطرناک را ساقط کرد.»

دبیرکل حزب‌الله در ادامه اظهار داشت: «گفتمان "خانه عنکوب" زخم عمیقی را در ذهن سران رژیم و ارتش آن‌ها ایجاد کرده است. آن‌ها اکنون با بحران "دهه هشتم" دست و پنجه نرم می‌کنند. نمودار قدرت رژیم صهیونیستی پس از شکست سال ۲۰۰۰ در لبنان سیر نزولی پیدا کرده است که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر سابق این رژیم به آن اذعان کرد.»

سید حسن نصرالله همچنین بیان کرد: «تنها مقاومتی که پیروز شد و حکومت نکرد، مقاومت لبنان به‌ویژه حزب‌الله بود. ما خواستار این نبودیم زیرا ما برای قدرت نجنگیدیم، بلکه برای آزادسازی خاک و مردم و برای عزت ملی جنگ کردیم. ما زمانی که وارد دولت شدیم، برای محافظت و پشتیبانی از مقاومت این کار را کردیم و هنگامی که بخشی از دولت شدیم، امور مردم را پیگیری کردیم.»

اختلاف‌نظر درباره گزینه مقاومت

دبیرکل حزب‌الله در ادامه گفت:‌ «کار به جایی رسید که برخی سؤال کردند چه کسی شما را مأمور به جنگ با دشمن کرد؟! زمانی که کشور ما تحت اشغال بود و مردان و زنان ما در زندان بودند، اکنون ما از آن‌ها می‌پرسیم ما از میهن خودمان دفاع کردیم، شما چه که کردید؟ آنچه ما را مأمور به انجام این کار کرد، وظیفه اخلاقی، انسانی و دینی ما بود. ما در برابر اشغال و ظلم سکوت نکردیم و جنگیدیم تا آزادسازی سال ۲۰۰۰ رقم بخورد.»

سید حسن نصرالله در بخشی دیگری از اظهاراتش با اشاره به اینکه برخی از لبنانی‌ها رژیم صهیونیستی را دشمن نمی‌دانند، تأکید کرد: «مقاومتی که در سال ۲۰۰۰ پیروز شد در شرایطی جنگنید که در کشور چنددستگی وجود داشت و بر سر گزینه مقاومت توافق‌نظر وجود نداشت. برخی از رسانه‌ها تحولات جنوب را اقدامات خشونت‌بار می‌خواندند و شهدای مقاومت را کشته‌شدگان قلمداد می‌کردند.»

دبیرکل حزب‌الله همچنین با اشاره به اینکه درباره رفتن مقاومت به سوریه نیز اتفاق‌نظر وجود نداشت، اضافه کرد: «این مقاومت در شرایطی که چنددستگی وجود داشت، به محافظت پرداخت و با معادله طلایی از لبنان پاسداری کرد. سنگ بنای این محافظت کردن‌ها و پاسداری‌ها در پیروزی سال ۲۰۰۰ گذاشته شد.»

سید حسن نصرالله در ادامه اشاره کرد: «اختلاف و کشمکش بر سر مقاومت مسئله‌ای جدیدی نیست و همچنان هست و ادامه خواهد داشت. هر طرفی نیز بهانه‌های خود را داشته است. کسی که بخواهد قانع شود، قانع می‌شود و آن که نخواهد نمی‌شود؛ اما همیشه افراد موافق، مخالف و بی‌طرف وجود خواهند داشت. مقاومت امروز به‌رغم ترورها و عملیات‌های نظامی، قدرتمند باقی مانده است و طرفداران خود را در میان مردم دارد.»

دبیرکل حزب‌الله افزود: «برخی از احزاب سیاسی دچار سردرگمی شده‌اند. زمانی که حزب‌الله با صدای بلند صحبت می‌کند، آن‌ها می‌گویند که حزب‌الله ما را تهدید می‌کند و زمانی که حزب‌الله به آرامی صحبت می‌کند، می‌گویند که حزب‌الله ضعیف است که این اشتباه در برداشت است. حزب‌الله از سال ۱۹۸۲ تاکنون، تا این حد قدرتمند نبوده و وضعیتش نیز بهتر از شرایط فعلی نبوده است.»

سید حسن نصرالله در بخش دیگری بیان کرد: «ما در برابر دو گزینه قرار داریم یا لبنان قدرتمند و ثروتمند یا لبنان ضعیف و گدا. لبنان قوی، قدرت خود را از همان معادله طلایی دریافت می‌کند؛ معادله‌ای که خود را در جنگ سال ۲۰۰۰، پایداری سال ۲۰۰۶ و با محافظت کردن‌های امروز [از میهن] ثابت کرده است. لبنان قوی، لبنانی ثروتمند است که می‌تواند از منابع نفتی و گازی خود برداشت کند. نفت و گاز در آب‌های لبنان کشور را ثروتمند خواهد کرد و آن را قادر خواهد ساخت تا برخیزد و بسازد و وضعیت مالی و اقتصای خود را بهبود ببخشد؛ اما لبنان ضعیف بر دَرِ صندوق پول و سفارتخانه‌های غربی و کشورهای حاشیه خلیج [فارس] گدایی می‌کند.»

پربیننده ترین خبرها