حمله توپخانه ای ارتش ترکیه و گروه های مسلح به حومه حسکه

پنج‌شنبه 12 خرداد 1401
11:13
حمله توپخانه ای ارتش ترکیه و گروه های مسلح به حومه حسکه حسام زیدان خبرنگار العالم در سوریه گزارش داد ارتش ترکیه و گروه های مسلح وابسته به آن هم اکنون در حال گلوله باران مرکز منطقه زرکان در حومه شمالی حسکه و روستاهای محرمله و خضراوی و مزارع بوبی و البک هستند. این گلوله باران همچنان ادامه دارد.

العالم - سوریه

خبرنگار العالم به نقل از منابع محلی گفت: ارتش ترکیه و گروههای وابسته به آن اطراف پایگاه روسیه در شمال تل تمر در حومه حسکه را هم گلوله باران کرده اند.

وی خاطرنشان کرد که مهاجمان، 8 منطقه مسکونی و روستاهای حومه تل تمر در حسکه شامل روستاهای العبوش و الدادره در شمال تل تمر در جاده زرکان و روستای تل شنان آشوریه در شمال شرق این منطقه و قصر توما یلده و روستای تل جمعه آشوریه در غرب تل تمر و روستای الاغیبش و الطویله در جنوب غرب و همچنین نیروگاه برق این منطقه در شمال آن را زیر آتش گرفته اند.

به گفته منابع محلی در حمله ارتش ترکیه به روستای ام محرمله در شمال منطقه زرکان در حومه حسکه، یک کودک مجروح شده است.

خبرنگار العالم به نقل از شورای هماهنگی نیروهای مسلح گفت که ارتش سوریه مواضع متجاوزان در اطراف روستای فلیفل در حومه جنوبی ادلب را زیر آتش توپخانه گرفته اند.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است


پوتین: ایران به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیست + فیلم


گزارش العالم از مشارکت کودکان در فعالیت های آموزشی در راهپیمایی های شبانه در تهران


رایزنی وزیر خارجه قطر با عراقچی پس از دیدار با مقامات آمریکایی


بقائی: مدیرکل آژانس انرژی اتمی دست از سیاسی کاری بردارد


آیت‌الله نوری همدانی: مسلمانان از مردم لبنان و حزب‌الله حمایت کنند