زلال قرآن (868)؛

نظر یکی از علمای بزرگ در مورد هجرت فی سبیل الله

شنبه 14 خرداد 1401
17:49
نظر یکی از علمای بزرگ در مورد هجرت فی سبیل الله

العالم - زلال قرآن

یکی از علمای بزرگ در توضیح معنی «هجرت الی الله والی الرسول» مذکور در آیه 100 سوره مبارکه نساء:

«وَمَنْ يُهَاجِرْفِي سَبِيلِ اللَّـهِ يَجِدْ فِي الْأَرْضِ مُرَاغَمًا كَثِيرًا وَسَعَةً وَمَنْ يَخْرُجْ مِنْ بَيْتِهِ مُهَاجِرًا إِلَى اللَّـهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ يُدْرِكْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَى اللَّـهِ وَكَانَ اللَّـهُ غَفُورًا رَحِيمًا»

ترجمه: (وهرکس در راه خدا (از وطن خویش) هجرت کند در زمین برای آسایش و گشایش امورش جایگاه بسیار خواهد یافت، و هر گاه کسی ازخانه خویش برای هجرت به سوی خدا و رسول بیرون آید و درسفر، مرگ وی فرا رسد اجر و ثواب چنین کسی بر خداست و خدا پیوسته آمرزنده و مهربان است).

گفته:

«این هجرت، هجرت از بیت ظلمانی دنیا به پیشگاه با عظمت الهی است که همه انسان‌ها موظف به انجام درست آن هستند و لازم است «مهاجر الی الله» به تاسی به رسول الله (ص) در راه ترک ما سوی الله با تمام وجود سعی و مجاهدت نموده و با انقطاع الی الله و در نهایت زهد و ورع و با رعایت کامل تقوای الهی بکوشد سالم از صراط حیات عبور کرده و خود را به ساحل امن رضوان الهی برساند ان شاءَ الله».

قدر مسلم این است که، واصلین به این مقام بسیاررفیع که فقط به خداوند سبحان توجه دارند وتنها اوراطلب می کنند و می‌جویند، در هرشرایطی که مرگ آنها فرا رسد، پاداش آنها «اجرَهُ علی الله» خواهد بود .

0% ...

آخرین اخبار

حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید