سازمان‌ملل: نمی‌توانیم ادعای اوکراین درباره ربوده شدن غلاتش را تایید کنیم

سه شنبه 17 خرداد 1401
23:16
سازمان‌ملل: نمی‌توانیم ادعای اوکراین درباره ربوده شدن غلاتش را تایید کنیم دفتر دبیر کل سازمان ملل اعلام کرد که نمی‌تواند ادعاهای اوکراین درباره ربوده شدن غلاتش توسط روسیه را مورد تایید قرار دهد.

العالم - اروپا

دفتر دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام کرد که سازمان ملل هیچ اطلاعاتی در اختیار ندارد که بتواند از ادعاهای مطرح شده توسط اوکراین در این باره که روسیه در حال ربودن غلات این کشور است، حمایت کند.

آمریکا و متحدانش، روسیه را به مسدود کردن بنادر اوکراین در سواحل دریای سیاه و جلوگیری از صادرات مواد غذایی و غلات به بازار جهانی متهم می‌کنند.

این در حالی است که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه می‌گوید هیچ مشکلی در صادرات غلات از اوکراین وجود ندارد و مسکو در این امر دخالتی نداشته است. او گفت اگر رژیم کی‌یف آب‌های نزدیک بنادر خود را از مین‌های دریایی پاکسازی کند، کشتی‌های حمل محصولات کشاورزی بدون هیچ مشکلی می‌توانند آنجا را ترک کنند.

پیش از این اما «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین با مقصر دانستن غرب به دلیل بحران غذایی و کمبود غلات در جهان، گفته بود برای از سرگیری حرکت کشتی‌های حامل مواد غذایی باید تحریم‌های غیرقانونی غرب لغو شود.

روسیه و اوکراین مجموعا نزدیک به یک سوم عرضه جهانی گندم را تشکیل می‌دهند. اوکراین همچنین صادرکننده عمده ذرت، جو، روغن آفتابگردان و روغن کلزا است. روسیه و بلاروس نیز بیش از ۴۰ درصد از صادرات جهانی پتاس مواد مغذی محصول را تشکیل می‌دهند.

به گفته سازمان ملل ۳۶ کشور جهان بیش از نیمی از نیاز گندم خود را از طریق اوکراین و روسیه تأمین می‌کنند که از جمله آن‌ها می‌توان به لبنان، سوریه، یمن، سومالی و کنگو اشاره کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

زخمی شدن یک سرباز ارتش لبنان توسط رژیم صهیونیستی


افزایش سهم تجارت ایران و هند در دستور کار وزارت صمت


تشدید اختلال روانی و خودکشی۶۶ نظامی ارتش اشغالگر +فیلم


۳۰۰ کودک در ۳۰۰ روز؛ گزارش یونیسف از شهادت روزانه کودکان غزه در دوران آتش‌بس


نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها جنگ با ایران را عامل بی‌ثباتی خاورمیانه می‌دانند


تحلیل روزنامه پاکستانی؛ رئیس‌جمهور آمریکا و اسلاف او درک درستی از مسائل جهانی ندارند


هشدار دیلی‌تلگراف؛ جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران یک اشتباه تاریخی است


انتقاد تند سندرز: ترامپ کشور را به سوی جنگ فاجعه‌بار سوق داد


گزارش العالم از جزئیات عملیات جدید یمنی‌ها علیه اهداف سعودی +فیلم


رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را هدف حملات توپخانه ای قرارداد