بازگشت پرسرعت کرونا به چین؛ تعطیلی مکان های تفریحی، فروشگاه ها و سفارت ها

يکشنبه 22 خرداد 1401
16:11
بازگشت پرسرعت کرونا به چین؛ تعطیلی مکان های تفریحی، فروشگاه ها و سفارت ها سخنگوی دولت چین اعلام کرد پایتخت این کشور بار دیگر در حال تجربه کردن شیوع پرسرعت ویروس کروناست که به تعطیلی مکان های تفریحی، فروشگاه ها و سفارتخانه ها در مناطق اشاعه این ویروس منجر شده است.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش خبرگزاری «رویترز» از روز پنجشنبه و به دنبال هشداری درباره گسترش دوباره ویروس کرونا در پایتخت چین، افزایش محدودیت های کرونایی منجر به تعطیلی مکان های تفریحی، فروشگاه ها و سفارت ها در دو منطقه این شهر شد.

این در حالی است که چین همچنان با نرخ ابتلای پایینی در مقایسه با استانداردهای جهانی در این همه گیری رو به رو است. مقام های این کشور که از ابتدا سیاست کووید-صفر را اتخاذ کرد، تاکید کرده اند که با حمایت از افراد سالمند و کادر درمان همچون همیشه به کار خود ادامه می دهند. گفتنی است بسیاری از کشورهای دیگر سیاست زندگی با ویروس را دنبال می کنند.

چین به رغم جمعیت یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفری خود، تاکنون در کنترل و مهار این بیماری بسیار موفق عمل کرده است و تنها ۵ هزار و ۲۲۶ مورد مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا از ابتدای همه گیری در این کشور گزارش شده است.

مقام های پکن اعلام کردند روز گذشته ۶۱ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در این شهر ثبت شده است که منشا آن از کافه ای در این شهر بوده است. بدین ترتیب تا امروز ۱۱۵ مورد ابتلا و ۶ هزار و ۱۵۸ نفر که در ارتباط نزدیک با این افراد بودند شناسایی شده اند و این شهر با جمعیت ۲۲ میلیون نفری در وضعیت اضطراب فرو رفته است.

نگرانی از شیوع دوباره و پرسرعت کرونا در پکن در حالی است که پایتخت چین تنها دو هفته پیش محدودیت های کرونایی را لغو کرده بود. این شهر در ماه آوریل در معرض بزرگترین گسترش ویروس کرونا قرار گرفته بود.

0% ...

آخرین اخبار

اقدامات ارتش و سپاه برای تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب


قرارگاه حمزه: یک تیم تجزیه‌طلب در شمال‌غرب منهدم شد


رکورد تاریخی در کاهش ذخایر نفت آمریکا


آیین تشییع قائد شهید با تدابیر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود


پزشکیان: مقاومت ملت ایران موجب عزت کشور در جهان اسلام شد


قیمت جهانی طلا؛ قربانی نرخ بهره آمریکا


بازدید سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه از نمایشگاه شهدای ناو دنا و دیدار با دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش


بازارهای مالی آسیا و آمریکا صعودی شدند


کاهش قیمت نفت در پی ابهام درباره مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا


دستمان روی ماشه است/ آمادگی ایران برای گسترش همکاری‌های دفاعی با قطر