هنیه: هدف «بایدن» از سفر به منطقه نابود ساختن مسئله فلسطین است

يکشنبه 5 تير 1401
08:44
هنیه: هدف «بایدن» از سفر به منطقه نابود ساختن مسئله فلسطین است رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در سخنانی تصریح کرد: هدف «بایدن» از سفر به منطقه نابود ساختن مسئله فلسطین و تقویت نفوذ رژیم صهیونیستی است.

العالم - فلسطین اشغالی

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس خواستار یکپارچه‌سازی تمامی جبهه‌های مقاومت و جلوگیری از هرگونه نفوذ و حضور دشمن صهیونیستی در منطقه شد.

بر اساس این گزارش، اسماعیل هنیه مخالفت قاطع خود را با هرگونه تلاشی در جهت وارد کردن رژیم اشغالگر صهیونیستی به ائتلاف‌های نظامی در منطقه اعلام کرد. هنیه افزود که خطرات مرحله کنونی به مراتب فراتر از آن چیزی است که تصور می‌شود و ما اکنون به شدت به تجدید قوای تمامی جریان‌های مخالف رژیم اشغالگر و پروژه صهیونیسم نیاز داریم.

وی عنوان کرد که سه مسئله این ضرورت مهم را ثابت می‌کند: نخست خطرات پیش روی فلسطین و قدس، طرح‌های دشمن علیه مسجد الاقصی، شهرک‌سازی و یهودی‌سازی قدس، محاصره غزه و رنج و محنت‌های ساکنان اراضی اشغالی ۱۹۴۸، دوم جبهه‌بندی و محوربندی مجدد منطقه طبق خواسته و نگرش آمریکا و رژیم صهیونیستی که فراتر از مسئله عادی‌سازی روابط است و هدف حضور این رژیم در ائتلاف‌های نظامی و امنیتی برای مقابله با جریان مقاومت در فلسطین و منطقه است و سوم جنگ کنونی در اوکراین است که نتایجی به دنبال خواهد داشت که بر نقشه سیاسی جهان تاثیرگذار خواهد بود.

هنیه روز گذشته هم گفته بود: نبرد سیف القدس (شمشیر قدس) یک نقطه عطف منحصر بفرد در روند مبارزات علیه رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود. البته مقاومت پس از این عملیات قوی‌تر شده اما همچنان به کمک‌های مالی و تسلیحاتی نیاز دارد. وی تأکید کرد: دشمن ما احمق است و ما آنها را به خوبی می‌شناسیم، با آنها در زندان‌ها و خیابان‌های فلسطین هنگام نبرد روبرو شده ایم.

0% ...

آخرین اخبار

تولید بی‌وقفه نفت ایران در خارگ وسط ماجراجویی‌های ترامپ


جوانی: پایان جنگ روزی‌است که دشمن جرات تعرض به ایران نداشته باشد


ترامپ: برای توافق با ایران ضرب‌الاجل نداریم


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و ادعای ترور فرمانده یگان رضوان حزب الله


شهادت عزام الحیه فرزند خلیل الحیه از رهبران حماس


دزدی دریایی جدید آمریکا با ادعای نقض محاصره ایران


بقایی: دولت میزبان جام‌جهانی موظف به انجام وظایفش است


بقائی: خشک مغزی منشأ خودفریبی است


گفت‌ وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و توافق اولیه آتش بس


اعتراض ایران به موضع عجولانه اتریش درباره ادعای حمله به امارات


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز