یمن: ائتلاف سعودی در تبادل اسرا کارشکنی می‌کند

دوشنبه 6 تير 1401
03:08
یمن: ائتلاف سعودی در تبادل اسرا کارشکنی می‌کند
عبدالقادر المرتضی رییس کمیته ملی اسیران یمن یکشنبه شب نسبت به تعلل و کارشکنی نیروهای ائتلاف سعودی در تبادل اسرا انتقاد کرده است.

العالم - یمن

المرتضی به شبکه تلویزیونی "المسیره" یمن با انتقاد از فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور کشورش افزود که وی به همراه تیم همراهش در قبال توافق تبادل اسرا بی تفاوت هستند و جدیتی برای اعمال فشار به ائتلاف سعودی از خود نشان نمی‌دهند.

پیش از این نیز رئیس کمیته اسرای یمن گفته بود: دفتر فرستاده ویژه سازمان ملل متحد نیز هیچ گونه فشاری برای اجرای بندهای توافق شده در موضوع اسیران تحت نظارت خود نمی‌آورد.

المرتضی اظهار کرد: با وجود گذشت چند ماه از امضای توافق تبادل اسیر میان انصارالله یمن و متجاوزان سعودی، روند تبادل تنها ۲۰ درصد حاصل شده است.

وی اعلام کرده بود: مزدوران سعودی تمامی پیشنهادات و راهکارها برای اعمال پیشرفت در پرونده تبادل اسرا را نه تنها رد می‌کنند بلکه برای مختل کردن آن هم تلاش می‌کنند.

المرتضی ۱۳ خردادماه نیز ابراز امیدواری کرد که فرستاده ویژه سازمان ملل متحد از تمدید آتش‌بس برای پیشبرد اجرای توافق تبادل اسرا استفاده کند.

فرستاده سازمان ملل در امور یمن ۱۲ خردادماه جاری از تمدید دوماهه آتش بس در یمن خبر داد.

به پیشنهاد سازمان ملل متحد یک آتش بس دوماهه از دوم آوریل (۱۳ فروردین) در یمن برقرار شد که از مهمترین مفاد آن ورود ۱۸ کشتی حامل سوخت به بنادر الحدیده و اجازه دو پرواز رفت و برگشت هفتگی از فرودگاه صنعا بود.

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است


ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند


گزارش العالم از حملات جدید رژیم صهیونیستی و شهید و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی+ فیلم


اعتراف رسانه صهیونیستی به قدرت پهپادی حزب‌الله


رژیم صهیونیستی شهر غزه را بمباران کرد


پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود