احتمال تزریق نوبت چهارم واکسن کرونا برای عموم در آینده نزدیک

چهارشنبه 8 تير 1401
14:50
احتمال تزریق نوبت چهارم واکسن کرونا برای عموم در آینده نزدیک بر اساس برنامه ریزی‌ها احتمالا دریافت نوبت چهارم واکسن کرونا در تابستان امسال انجام شود که در حال حاضر کادر درمان و گروه‌های خطر مانند افراد بالای ۷۰ سال دز چهارم خود را دریافت می‌کنند.

العالم ـ ایران ـ علمی

کمال حیدری معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: بزرگ‌ترین عامل محافظت از افراد در برابر بیماری کرونا، زدن ماسک است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا مقرر شده است تا وزارت بهداشت راه‌های کم کردن محدودیت‌ها را به صورت هوشمند دنبال و بررسی کند و پیشنهاد‌های خودش را بعد از انجام مطالعات به ستاد ملی کرونا بدهد. ما تمام این اقدامات را انجام داده ایم و منتظر نظر ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم.

او گفت: ما درخواست داده ایم تا همه افراد دز چهارم واکسن کرونا را تزریق کنند و در این خصوص منتظر نظر کمیته علمی کشوری کرونا هستیم.

0% ...

آخرین اخبار

وقتی نیروهای آمریکایی نمی توانند از خود محافظت کنند باید از منطقه بروند


ترامپ تمرین‌های نظامی مشترک با کره جنوبی را کوتاه کرد


سفر قالیباف به بغداد؛ تحرک دیپلماتیک عالی‌رتبه و تأکید مجدد بر اصول ثابت منطقه‌ای +فیلم


در نخستین روز سفر قالیباف به عراق صورت گرفت؛


سناتور دموکرات ترامپ را به گرفتار کردن آمریکا در باتلاق جنگ متهم کرد


بزرگداشت رهبر شهید در قزاقستان


سرنگونی مقاومت یا برهم زدن توازن قوا در منطقه؟


اسرائیل به مرز ترکیه رسید!


سردار ابن‌الرضا: مسیر شهدای صنایع دفاعی با قدرت ادامه خواهد یافت


آتش‌سوزی مهلک در هتلی در کلکته هند؛ دست‌کم ۹ نفر کشته شدند