کشته شدن دو نوجوان آمریکایی در حادثه تیراندازی در ایالت تگزاس

يکشنبه 12 تير 1401
10:58
کشته شدن دو نوجوان آمریکایی در حادثه تیراندازی در ایالت تگزاس در جدیدترین حادثه تیراندازی در آمریکا که در ایالت تگزاس رخ داد دو نوجوان آمریکایی کشته و یک نفر دیگر زخمی شد.

العالم_آمریکا

خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا در گزارشی از وقوع یک حادثه تیراندازی در یک مجتمع مسکونی در شمال شهر هریس (در ایالت تگزاس) خبر داد.

بنابراین گزارش، در این حادثه تیراندازی دو نوجوان آمریکایی کشته و یک نفر دیگر زخمی شده است.

«اد گونزالس» فرمانده پلیس منطقه هریس در این باره گفت: نیروهای پلیس پس از دریافت گزارشی در تیراندازی در یک مجتمع مسکونی در ۲۴ کیلومتری شهر هیوستون به سرعت خودشان را به محل حادثه رساندند.

گونزالس فرمانده پلیس منطقه هریس در ایالت تگزاس، با اشاره به آغاز تحقیقات درباره دلیل این حادثه، تاکید کرد: دو نوجوان کشته شده تنها ۱۷ سال داشتند و در هنگام ورود به بخش اورژانس بیمارستان، جان خود را از دست دادند.

وی افزود: در این حادثه یک نوجوان دیگر نیز به شدت زخمی شده است.

گفتنی است در حوادث تیراندازی ماههای اخیر در آمریکا صدها نفر کشته و زخمی شده اند. مقامات آمریکایی نیز با توجه به افزایش روند تیراندازی‌ها و قتل شهروندان آمریکایی در تلاش برای کاهش این آمار هستند اما تاکنون نتوانسته اند این روند تصاعدی را متوقف کنند. در حوادث تیراندازی در ایالت‌های مختلف آمریکا تقریباً روزانه چندین نفر جان خود را از دست می‌دهند که باعث شده آمریکا در صدر کشورهای جهان از این لحاظ قرار بگیرد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی انتخاب مجدد قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت


جزئیاتی از سفر قالیباف به قطر


مهاجرانی: دولت مکلف به توزیع کالابرگ است


جنگ عامل تورم است یا اجرای ناقص اصلاحات اقتصادی


آمار قابل تامل تبعات جنگ بر رژیم صهیونیستی


حزب‌الله: مقاومت در برابر اشغالگری حق ملی مشروع مطابق با قانون اساسی است


رئیس مجلس لبنان انتخاب مجدد قالیباف به عنوان رئیس مجلس را تبریک گفت


سپاه در برابر هرگونه نقض آتش بس حق پاسخ را قطعی می داند


پیام تبریک فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به قالیباف درپی انتخاب مجدد به ریاست قوه مقننه


سردار شکارچی:اگر مورد حمله قرار بگیریم، حملات ما شدیدتر، سنگین‌تر و قوی‌تر خواهد بود