تهدید جدید رژیم صهیونیستی درباره میدان گازی مورد مناقشه کاریش با لبنان

چهارشنبه 15 تير 1401
08:04
تهدید جدید رژیم صهیونیستی درباره میدان گازی مورد مناقشه کاریش با لبنان به دنبال اقدام تاکتیکی حزب الله و اعزام چند فروند پهپاد به منطقه گازی مورد مناقشه «کاریش» در مرز دریایی لبنان در روزهای گذشته، وزیر انرژی رژیم صهیونیستی از این منطقه بازدید کرد و مدعی پاسخ به هرگونه تحرک علیه این میدان گازی شد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش وبگاه «تایمز اسرائیل» «کارینه الحرار» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی پس از بازگشت از میدان گازی مورد مناقشه کاریش واقع در مرز دریایی لبنان گفت: «شروع تولید گاز طبیعی از کاریش، که در ماه سپتامبر پیش‌بینی می‌شود، برای اقتصاد انرژی اسرائیل و جهانی ضروری است.»

وی در ادامه با اشاره به اهمیت این منطقه مدعی شد هرگونه تلاش برای آسیب رساندن به دکلی که در آب‌های اسرائیل قرار دارد، با انواع ابزارها پاسخ داده خواهد شد.

جنبش حزب الله لبنان روز شنبه درباره ادعاهای رژیم صهیونیستی مبنی بر رهگیری پهپادهای این جنبش بیانیه صادر کرد.

رسانه های خبری به نقل از حزب الله لبنان گزارش دادند، گروه شهیدان «جمیل سکاف» ‏و «مهدی یاغی»، سه پهپاد غیر مسلح و در اندازه‌های مختلف به سمت منطقه مورد مناقشه میدان «کاریش» به پرواز درآوردند. حزب الله تأکید کرد، مأموریت این پهپادهای شناسایی بوده و «مأموریت مورد نظر انجام شد. پیام نیز [به صهیونیستها] رسید. پیروزی فقط نزد خداوند عزیز و جبار است».

وبگاه شبکه خبری «کان» روز یکشنبه در تحلیلی در این باره نوشت، سامانه موشکی «باراک» روز شنبه برای اولین بار هواپیماهای بدون سرنشین حزب الله را رهگیری کرد. در حالیکه نیروی دریایی این عملیات را موفقیت آمیز توصیف کرده، اما مقامات ارتش تصریح کردند تهدید حیاتی که باید با آن مقابله کنند، موشک پیشرفته «یاخونت» است.

به گفته مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی، تهدید اصلی موشک‌های کروز یاخونت است که در زرادخانه ارتش سوریه نیز قرار دارد. این موشک‌ها بسیار سریع پرواز می‌کنند و به اپراتورهای سامانه موشکی زمان برای تصمیم گیری نمی‌دهند.

یک اندیشکده صهیونیستی در تازه‌ترین گزارش خود به بررسی توان یگان دریایی حزب الله لبنان پرداخت و نوشت، یگان دریایی حزب الله برای چند سناریوی تلافی جویانه نظامی علیه سکوی نفتی «کاریش» یا نیروهای ارتش (رژیم ) اسرائیل که اطراف آن گشتزنی می‌کنند، آماده است.

به گزارش فارس، از اکتبر سال ۲۰۲۰ مذاکرات فنی میان رژیم صهیونیستی و لبنان برای حل اختلافات مرزی دریایی با میانجی‌گری آمریکا آغاز شد. در ماه مه گذشته لبنان به خاطر محاسبات اشتباهاتی پیشین، منطقه مورد منازعه را از خط ۲۳ به خط ۲۹ تغییر داد و منطقه مورد مناقشه به ۱۴۰۰ کیلومتر رسید.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"