پکن: «حملات موشکی دقیقی» در تنگه تایوان انجام دادیم

پنج‌شنبه 13 مرداد 1401
17:59
پکن: «حملات موشکی دقیقی» در تنگه تایوان انجام دادیم مقام‌های نظامی چین درباره شلیک موشک‌های بالستیک اعلام کردند که «حملات موشکی دقیقی» در تنگه تایوان انجام داده‌اند.

العالم - آسیا

در پی انتشار برخی گزارش‌ها مبنی بر پرتاب موشک بالستیک چین به سمت تنگه تایوان، چین گفت که «حمله موشکی دقیقی» در تنگه تایوان بعنوان بخشی از رزمایش نظامی انجام داده است.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، پکن پیش از این اعلام کرد که رزمایش نظامی نیروی دریایی و هوایی و دیگر نیروهای نظامی چین در 6 منطقه اطراف تایوان در جریان است.

رزمایش‌های چین در واکنش به دیدار تحریک‌آمیز «نانسی پلوسی» رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان علی‌رغم هشدارهای جدی چین صورت گرفته است.

این سفر در حالی صورت گرفت که پکن تهدید به تقابل نظامی کرده بود و تأکید کرده بود کسی نمی‌تواند اتحاد منطقه تایوان را از بین ببرد.

فرماندهی تئاتر شرقی ارتش آزادیبخش خلق، شاخه نظامی حزب کمونیست حاکم، در بیانیه‌ای بدون آن که توضیحات بیشتری ارائه کند، اعلام کرد: «حملات موشک دوربرد دقیقی به سمت اهداف منتخبی در مناطق شرقی تنگه هرمز انجام گرفت. نتیجه مورد انتظار حاصل شد».

وزارت دفاع تایوان نیز اعلام کرد که شلیک موشک‌های سری دانگفنگ چین که از ساعت 13:56 به وقت محلی پنجشنبه آغاز شد را رهگیری کرده است.

وزارت دفاع تایوان در بیانیه‌ای اعلام کرد که از سیستم‌های نظارتی هشدار اولیه برای رهگیری شلیک موشک‌ها که به سمت شمال شرقی و جنوب غربی تایوان پرتاب شده، استفاده کرده است.

اوایل امروز، وزارت دفاع تایوان اعلام کرده بود که نیروهای این جزیره در آماده‌باش کامل و بر اوضاع نظارت دراند تا از تنش‌های بیشتر جلوگیری کنند.

رزمایش نظامی چین واکنش‌های زیادی به همراه داشت و روزنامه چینی «گلوبال تایمز» به نقل از کارشناسان نظامی نوشته این رزمایش در نوع خود «بی‌سابقه» است و برای اولین بار موشک‌هایی از فراز تایوان عبور خواهد کرد. ارتش چین همچنین برای اولین بار از توپخانه بردبلند با تسلیحات جنگی در تنگه تایوان استفاده خواهد کرد.

تنش‌ها در تایوان پس از سفر پلوسی به این جزیره شدت گرفته است. چین تایوان را یک استان خود می‌داند و با سفر مقامات خارجی به این جزیره مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیروهای جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


هشدار صدر اعظم آلمان درباره دخالت احتمالی آمریکا در انتخابات


ایران مسافر جهانی شد؛ راهیابی شاگردان علیزاده به جمع ۴ تیم برتر والیبال آسیا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد