ادعای شبکه صهیونیستی درباره کمربند موشکی مقاومت در مرز غزه

پنج‌شنبه 27 مرداد 1401
10:11
شبکه تلویزیونی «کان» رژیم صهیونیستی مدعی شد، حماس هزاران موشک در مرز غزه و فلسطین اشغالی کار گذاشته و کمربندی امنیتی برای خود ایجاد کرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

شبکه صهیونیستی «کان» در گزارشی ادعا کرد، حماس برای غافلگیر کردن رژیم صهیونیستی در هرگونه درگیری نظامی در آینده، اقدامی جدید انجام داده است.

کان مدعی شد، حماس یک کمربند امنیتی بسیار باریک در مرز غزه ایجاد و حدود نیمی از موشک‌هایش را با هدف شلیک روزانه به سمت فلسطین اشغالی به مدت یک ماه آماده کرده است.

این شبکه صهیونیستی افزود، حماس حدود ده هزار موشک دارد و برآوردها حاکی از آن است که نیمی از موشک‌های مذکور را در این منطقه کار گذاشته است.

در ادامه این گزارش آمده، کمربند امنیتی مذکور در منطقه‌ای باز میان حصار مرزی با اسرائیل و خط اول منازل فلسطینی‌ها در تمام طول غزه از شمال تا جنوب ایجاد شده است. کار در منطقه مذکور به دلیل دور بودن از مناطق مسکونی و قابل استتار بودن با محصولات کشاورزی، آسانتر است و حماس به همین دلیل آن را انتخاب کرده است.

کان ادعا کرد، این موشک‌ها در عمق نیم متری زمین قرار داده شده‌اند و همه آنها به سامانه کنترل از راه دور پرتاب حماس متصل هستند.

این شبکه افزود، حماس به دنبال رسیدن به این توانایی است که روزانه و به مدت یک ماه بتواند صدها موشک به سمت فلسطین اشغالی شلیک کند.

آخرین درگیری میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های فلسطینی مربوط در ۱۴ تا ۱۶ مرداد رخ داد که البته این درگیری بیشتر میان جهاد اسلامی و تل‌آویو بود و حماس در آن مشارکتی نداشت.

اما آخرین درگیری میان این رژیم و تمام گروه‌های فلسطینی از جمله حماس مربوط به ماه می سال گذشته میلادی (۲۰۲۱) می‌شود و فلسطینی‌ها طی عملیات یازده روزه معروف به «سیف القدس» حدود ۴۰۰۰ موشک به سمت فلسطین اشغالی شلیک کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک پزشکیان به سردار سرلشکر علی عبداللهی


تبریک پزشکیان به جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح


سامانه نظارتی یمن، نقشه‌های عربستان برای تشدید تنش را ناکام گذاشت +فیلم


تداوم تجاوزارت رژیم صهیونیستی در منطقه «حوض الیرموک» در جنوب سوریه


پیام تبریک رئیس ستادکل نیروهای مسلح به فرماندهان تازه منصوب


وزیر بهداشت: خسارت هشت هزار میلیارد تومانی به زیرساخت‌های سلامت کشور در جنگ


تفاهم وزرای بهداشت و خارجه برای بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ


دیدار رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب، نشان استمرار ارتباط مبتنی بر اعتماد و حمایت است


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت اسرای آزادشده


نماینده پارلمان عراق: خروج نیروهای خارجی از کشور، درخواست حاکمیتی و ملی است