شدت گرفتن اختلاف میان گروهک تروریستی «جبهه النصره» و ترکیه

يکشنبه 30 مرداد 1401
13:16
شدت گرفتن اختلاف میان گروهک تروریستی «جبهه النصره» و ترکیه سران گروه تروریستی «جبهه النصره» سوریه به اظهارات مقامات رژیم ترکیه در مورد نزدیک شدن روابط و گفتگو با دولت سوریه حمله کردند.

العالم - ترکیه

«جبهه النصره» نزدیکی آنکارا و دمشق را تبلیغات انتخاباتی برای حزب حاکم عدالت و توسعه در آستانه انتخابات سال 2023 دانست.

القحطانی فرمانده گروهک تروریستی «جبهه النصره» در پیامی تلگرامی اقدامات ترکیه در نزدیک شدن به دمشق را تبلیغات انتخاباتی حزب عدالت و توسعه به رهبری رجب طیب اردوغان رئیس جمهور رژیم ترکیه دانست.

القحطانی که بارها در کنار ابومحمد الجولانی رهبر النصره ظاهر شده است، خاطرنشان کرد هر کس بخواهد پیروزی خود در انتخابات را با وعده دروغین رابطه نزدیک با دولت سوریه محقق سازد، نوید شکست و خیانت خواهد داد.

وی با بیان اینکه رژیم ترکیه «نفاق سیاسی» را تمرین می کند، اظهار داشت: چگونه می توان دولت سوریه را ابتدا دشمن و بلافاصله دوست دانست؟

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی