ترامپ همچنان خود را برنده انتخابات ۲۰۲۰ می داند

سه شنبه 8 شهريور 1401
10:44
ترامپ همچنان خود را برنده انتخابات ۲۰۲۰ می داند با افشای پنهان کاری پلیس فدرال آمریکا در ارتباط با اطلاعات موجود در لب تاپ هانتر بایدن که اطلاعات آن می توانست بر کاهش آرای جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ تاثیر گذارد، دونالد ترامپ خواهان برنده اعلام شدن خود در این انتخابات و یا برگزاری فوری انتخاباتی دیگر در آمریکا گردید.

العالم_آمریکا

تارنمای نشریه انگلیسی «ایندیپندنت» (independent) روز سه شنبه با انتشار این خبر نوشت: دونالد ترامپ بدنبال افشای برخی اخبار دراین باره که اف.‌بی.‌آی تلاش کرده است تا اطلاعات بسیاری درباره محتویات یک لپ‌تاپ که متعلق به هانتر بایدن، پسر جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا بوده است را مخفی سازد و به گمان وی این اطلاعت می توانست بر کارزار انتخاباتی جو بایدن تاثیر منفی بگذارد، خواستار برنده اعلام شدن خود در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا شد.

بنابراین گزارش ترامپ در شبکه اجتماعی مخصوص خود به نام « تروث» (Truth Social) نوشت: حالا بطور قطع معلوم شده است که اف.بی.آی ماجرای لب تاپ هانتر بایدن را پیش از (برگزاری) انتخابات پنهان ساخته بود، بنابراین آنها با این آگاهی که ترامپ به راحتی درانتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا پیروز خواهد شد، مرتکب این عمل شدند.

ترامپ در بخش دیگری از ادعای خود نوشت: این سطحی از تقلب بزرگ و مداخله در انتخابات بوده که تاکنون در آمریکا دیده نشده است، و برای التیام این موضوع، باید برنده واقعی اعلام شود و با توجه به اینکه دولت (آمریکا) بطور جبران ناپذیری انتخابات را به مخاطره افکنده، به سرعت انتخابات جدیدی برگزار کند.

«ایندیپندنت» در ادامه این خبر نوشت: هانتر بایدن در دسامبر سال ۲۰۲۰ اعتراف کرد که اف.بی.آی در این باره که آیا وی مالیات حاصل از درآمد چندین معامله خارجی خود را پرداخت کرده یا نه ، تحقیقاتی به عمل آورده بود.

در همین حال شبکه خبری راشاتودی نیز با انتشار گزارشی در این زمینه، نوشت: اظهارات ترامپ بدنبال اعتراف مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس بوک روی داد که مدعی شده بود به توصیه اف.بی.آی از انتشار اطلاعاتی در ارتباط با پسر جوبایدن که ممکن بود به کارزار انتخاباتی جو بایدن لطمه وارد کند، اجتناب ورزیده؛ زاکربرگ هفته گذشته گفته بود فیس بوک در آستانه انتخابات ۲۰۲۰ برای محدود کردن دسترسی به خبری که نیویورک پست بدان پرداخته و درمورد لپ تاپ هانتر بایدن بوده، اقدام کرده است؛ لپ‌تاپ هانتر بایدن، حاوی جزئیاتی از اطلاعات مصرف مواد مخدر، فعالیت‌های غیر اخلاقی پسر جو بایدن و معاملات تجاری خارجی بود که این اطلاعات به ضرر جو بایدن تمام می شد.

/جمهوری اسلامی

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: توافق چارچوب بین مقامات لبنان و رژیم صهیونیستی اشتباه فاحش و گناه کبیره است


حمایت جهانی از غزه؛ گردشگران صهیونیست به یک غذاخوری در اسپانیا حمله کردند


درخواست عراق برای بازنگری در سهمیه‌های تولید نفت اوپک


واکنش اروپا به تهدید تعرفه‌ای ترامپ: سریع و قاطع پاسخ می‌دهیم


بازداشت ده‌ها نفر در اعتراضات ضد دولتی اندونزی


واکنش نبیه بری به توافق چارچوبی دولت لبنان و رژیم صهیونیستی: این فتنه است


مشارکت سازمان جهانی گمرک در برنامه‌های نوسازی گمرک ایران


توافقنامه بیروت با تل آویو درخدمت منافع رژیم اشغالگر است/ تغییر عرصه لبنان از مرحله رویارویی با اشغالگران به درگیری سیاسی داخلی


آتش سوزی مهیب در غرب آمریکا؛ وضعیت اضطراری در «یوتا» اعلام شد


ادعای بحرین در مورد حمله به این کشور


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان