دیپلمات روسی: جنگ هسته‌ای نباید آغاز شود

پنج‌شنبه 7 مهر 1401
06:29
دیپلمات روسی: جنگ هسته‌ای نباید آغاز شود

آناتولی آنتونوف سفیر مسکو در واشنگتن گفت که نه تنها روسیه و ایالات متحده آمریکا، بلکه سایر کشورهای هسته‌ای نیز در یک سند مشترک تأیید کردند که «در جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای وجود ندارد و هرگز نباید آغاز شود»

العالم - آمریکا

خبرگزاری تاس بامداد پنجشنبه نوشت، آنتونف در مقاله ای در نشریه نشنال اینترست منتشر شد، گفت که هر آمریکایی تایید خواهد کرد که بحران موشکی کوبا نباید دوبراه تکرار شود واقعه ای که ۶۰ سال از بحران کارائیب می گذرد، زمانی که اتحاد جماهیر شوروی و ایالات متحده در آستانه یک درگیری هسته ای قرار داشتند.

او افزود: این به ما این فرصت را می دهد تا یک بار دیگر به درس هایی که دو قدرت بزرگ از آن دوران دراماتیک برای سیاست خارجی خود آموخته اند نگاه دقیق تری بیندازیم. من فکر می کنم که هر آمریکایی با من هم عقیده است که نباید وضعیت انفجاری ۱۹۶۲ تکرار شود.

سفیر روسیه در واشنگتن تاکید کرد: در مطبوعات آمریکا مصاحبه ها و مطالبی از شبه کارشناسان ارایه می شود که تاریخ را نمی دانند و تفسیر نادرستی از وضعیت فعلی ارائه می دهند و مقایسه نادرستی از وضعیت فعلی با بحران کارائیب ارائه می دهند.

این دیپلمات خاطرنشان کرد که تهدیدات علیه فدراسیون روسیه در اظهارات مقامات آمریکایی در مورد سلاح های هسته ای شروع شد.

انتونوف افزود: ما شاهد افزایش علاقه جامعه بین‌المللی و کارشناسان آمریکایی در مورد احتمال درگیری هسته‌ای بین مسکو و واشنگتن هستیم. این موضوع در روزهای اخیر که مقامات بلندپایه دولت [ایالات متحده] شروع به کار کردند، شدیدتر شده است.

این دیپلمات روسی گفت: برای ما سیگنال‌های مستقیم با هشدار در مورد غیرقابل قبول بودن استفاده از سلاح هسته‌ای در عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین ارسال می کنند.

به گفته وی، شاید بتوانیم با تز تعدادی از سیاستمداران و رسانه ها موافق باشیم که روابط روسیه و آمریکا در حال تجربه یک بحران بی سابقه است. اما بگذارید یادآوری کنم که چند سال پیش ما در مورد مرحله دشواری در گفتگوهای دوجانبه صحبت کردیم.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت