دو انفجار مرکز کی‌یف را لرزاند

دوشنبه 18 مهر 1401
10:21
دو انفجار مرکز کی‌یف را لرزاند
هنوز تعداد دقیق کشته‌ها و مجروحان حملات موشکی به شهر کی‌یف مشخص نیست.

العالم _ اروپا

به گزارش العالم به نقل از آسوشیتدپرس، پس از ماه‌ها آرامش نسبی در پایتخت اوکراین، دو انفجار بامداد دوشنبه کی‌یف را لرزاند.

ویتالی کلیچکو، شهردار کی‌یف، وقوع انفجارهایی را در منطقه شوچنکو، منطقه بزرگی در مرکز کی‌یف که شامل شهر قدیمی تاریخی و همچنین چندین اداره دولتی است، تأیید کرد.

لسیا واسیلنکو، نماینده پارلمان اوکراین، عکسی را در توییتر منتشر کرد که نشان می‌دهد دست‌کم یک انفجار در نزدیکی ساختمان اصلی دانشگاه ملی کی‌یف در مرکز شهر رخ داده است.

سخنگوی خدمات اورژانس در کیف به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت که چندین نفر در این حادثه کشته و زخمی شده اند. او افزود امدادگران اکنون در مکان های مختلف مشغول به کار هستند.
تعداد تلفات هنوز مشخص نیست.
این انفجارها توسط خبرنگاران آسوشیتدپرس شنیده شد و به نظر می رسد نتیجه حملات موشکی باشد. همچنین صبح دوشنبه، خبرنگاران آسوشیتدپرس از شنیدن صدای انفجار در مرکز شهر دنیپرو خبر دادند.
نبردهای اخیر بر مناطقی در شمال کریمه از جمله زاپوریژیا متمرکز شده است، جایی که شش موشک شنبه شب از مناطق تحت کنترل روسیه در ناحیه زاپوریژیا شلیک شد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سپاه: مبدا تجاوز دیشب به بندرعباس هدف گرفته شد


انصارالله یمن، شهادت فرمانده قسام را تسلیت گفت


رد اتهام‌زنی بی‌مبنای کره‌جنوبی علیه ایران/هشدار سفیر درباره عملیات پرچم دروغین


عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد