نگرانی دموکرات‌ها از شکست در انتخابات میاندوره‌ای کنگره

شنبه 7 آبان 1401
10:11
نگرانی دموکرات‌ها از شکست در انتخابات میاندوره‌ای کنگره سخنگوی سابق کاخ سفید درحالی که تنها ۱۰ روز به انتخابات کنگره ایالات متحده باقی مانده، اعلام کرد که دموکرات‌ها نگران نتایج انتخابات میاندوره‌ای هستند.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش روزنامه نیویورک پست، جن ساکی سخنگوی سابق کاخ سفید، روز گذشته در شبکه تلویزیونی ام‌اس‌ان‌بی‌سی گفت: دموکرات‌ها نگران هستند که در روزهای باقی مانده تا انتخابات میاندوره‌ای کنگره (کرسی های مجلس نمایندگان و مجلس سنا) نتایج به نفع جمهوریخواهان تغییر پیدا کرده است.

سخنگوی سابق کاخ سفید اضافه کرد درحالی که نشانه‌های دلگرم کننده‌ای از جمله مشارکت زودهنگام در رای گیری وجود دارد، نشانه‌های دردسرسازی نیز مانند نبود اشتیاق برای رقابت‌های انتخاباتی دیده می شود.

وی توضیح داد در صورتی که جمهوریخواهان کنترل مجلس نمایندگان را در دست بگیرند، تحقیقات و استیضاح‌های بسیاری را در دستور کار قرار خواهند داد.

به گزارش ایرنا، آمریکایی‌ها روز ۸ نوامبر (۱۷ آبان) برای مشارکت در انتخابات میاندوره‌ای به نمایندگان حزب مورد نظر خود رای خواهند داد درحالی که حزب دموکرات کنترل محدودی را بر کنگره دارد.

تکلیف همه ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان و ۳۴ کرسی از ۱۰۰ کرسی مجلس سنای آمریکا در انتخابات ۱۰ روز آینده مشخص خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیلگر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد