هلند و اسپانیا حمله تروریستی به حرم شاهچراغ را محکوم کردند

شنبه 7 آبان 1401
12:34
هلند و اسپانیا حمله تروریستی به حرم شاهچراغ را محکوم کردند کشورهای هلند و اسپانیا حمله تروریستی به حرم مطهر حضرت احمد ابن موسی (ع) در شیراز را که به شهادت ۱۵ نفر از جمله ۲ کودک و زخمی شدن ۱۹ نفر از زائران آن منجر شد، محکوم کردند.

العالم ـ اروپا

وزارت امور خارجه هلند با انتشار پیامی در توئیتر خاطرنشان کرد: هلند حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ در شیراز را به شدت محکوم می کند.

وزارت خارجه هلند خاطرنشان کرد:‌ تروریسم در همه اشکال و مظاهر آن غیرقابل قبول است. ذهن ما با عزیزان قربانیان است.

واکنش اسپانیا به حمله تروریستی به حرم شاهچراغ

دولت اسپانیا نیز در بیانیه‌ای حمله تروریستی به شاهچراغ، حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) در شهر شیراز را محکوم و بر همبستگی کامل خود با ایران در مبارزه با تروریسم تاکید کرد.

وزارت امور خارجه اسپانیا در بیانیه‌ای که در تارنمای این وزارتخانه منتشر شد، اعلام کرد: دولت اسپانیا، حمله تروریستی انجام شده در حرم شاهچراغ را قاطعانه محکوم می‌کند و همزمان با ابراز تسلیت صمیمانه خود به قربانیان و خانواده‌های آن‌ها، برای مجروحان آرزوی شفای عاجل دارد.

در ادامه این بیانیه آمده است: اسپانیا بر همبستگی کامل خود با ایران در مبارزه با تروریسم تاکید می‌کند.

اقدام تروریستی داعش در حمله مسلحانه به شاهچراغ با موجی از واکنش‌های جهانی مواجه شده است.

«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد نیز حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) را به شدت محکوم و با مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران ابراز همدردی کرد.

غروب روز چهارشنبه (۴ آبان ۱۴۰۱) فردی مسلح با حمله به نمازگزاران در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در شهر شیراز ۱۵ نفر از جمله چند زن و کودک را به شهادت رساند.

در استان فارس سه روز عزای عمومی اعلام شده است.

مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدای این حادثه امروز (شنبه ۷ آبان ۱۴۰۱) باحضور باشکوه اقشار مختلف مردم در شهر شیراز برگزار شد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن


آلمان ناوهای جنگی خود را از تنگه هرمز دور کرد


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند