البرهان در صدد واگذاری قدرت به غیرنظامیان طی دو هفته است

سه شنبه 10 آبان 1401
17:59
البرهان در صدد واگذاری قدرت به غیرنظامیان طی دو هفته است رسانه های سودانی امروز سه شنبه تاکید کردند که عبدالفتاح البرهان رییس شورای حاکمیت سودان، در عرض دو هفته تصمیماتی مبنی بر انحلال شورای حاکمیت و واگذاری قدرت به غیرنظامیان اتخاذ خواهد کرد.

العالم ـ آفریقا

روزنامه "الحراک السیاسی" نوشت: البرهان تصمیم گرفت کناره گیری کند و قدرت را به یک حکومت غیرنظامی با تمام اختیارات واگذار کند و خود در راس کمیسیون امنیت و دفاع باقی بماند.

این روزنامه به نقل از منابعی که آن ها را "منابع آگاه" خواند، خاطرنشان کرد: "البرهان پس از بازگشت از اجلاس الجزائر، تصمیمات بزرگی را اتخاذ خواهد کرد. البرهان با تعیین شرط هایی، با انتقال قدرت به غیرنظامیان موافقت کرد. اما برخی جریان های اسلامی پس از اطلاع از تصمیمات مزبور، تهدید کردند که با این اقدامات مقابله خواهند کرد".

روزنامه "الحراک السیاسی" روز یکشنبه گذشته تصریح کرد که عبدالله حمدوک نخست وزیر سابق سودان نیز برای بازگشت به قدرت شرطهایی را تعیین کرد.

این روزنامه افزود: حمدوک در مورد درصد شرکت های نظامی و امنیتی که قرار است به وزارت دارایی بازگردند، ملاحظاتی دارد، زیرا این وزارتخانه تنها 35 درصد از کل این شرکت ها را تحت کنترل دارد.

0% ...

آخرین اخبار

شمار شهدای غزه به ۷۲هزار و ۷۸۳ نفر رسید


حماس: جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه نقض آشکار توافق‌ها است


تحرکات پشت‌پرده ژنرال آمریکایی در تلاشی برای فشار بر مقاومت عراق


نماینده پارلمان لبنان: سلاح مقاومت ضامن حفاظت از کشور است


مورالس: جهان در حال عبور از هژمونی آمریکا به‌سوی قدرت‌های نوظهور است


هاس: جنگی که اسرائیل دنبالش بود به تضعیف روابطش با آمریکا منجر می‌شود


ترامپ به دنبال پیروزی در کوبا برای لاپوشانی شکست در ایران است


فراکسیون مقاومت لبنان: تحریم‌های آمریکا تجاوز آشکار به حاکمیت لبنان است


«سلام گرینلند!»؛ ترامپ طمع ورزی آمریکا را بی‌پرده فریاد زد


زیاده‌خواهی آمریکا؛ عامل شکست مجدد کنفرانس «NPT»