سایت پارلمان بحرین هک شد

جمعه 20 آبان 1401
22:18
سایت پارلمان بحرین هک شد گروهی که بر خود نام "الطوفان" نهاده است، به طور کامل پایگاه اطلاع رسانی مجلس نمایندگان بحرین را تحت کنترل گرفته و تصویر شهید "رضا عبدالله العسره" را در صفحه اول سایت قرار داده است.

العالم ـ بحرین

گروه "الطوفان" در صفحه اول عبارت "طوفان در راه است" نوشته که به معنای انجام عملیات دیگری در آینده است.

این گروه در حساب خود که ظاهرا به تازگی در شبکه های اجتماعی راه اندازی کرده است، گفت که کنترل کامل وبسایت مجلس نمایندگان را به دست گرفته است. این اقدام در راستای تاکید بر حق مردم بحرین در انتخاب نظام سیاسی مورد نظر خود و در پاسخ به اقدامات رژیم حاکم در سلب حق انتخاب از مردم بحرین است.

گروه الطوفان تاکید کرد که در راستای عمل به خواست و اراده مردمی در تحریم انتخابات دست به چنین اقدامی زده است و گروه الطوفان با این اقدام از فداکاری ها و ایستادگی ملت بحرین اعلام حمایت کرده است.

طرف های رسمی در بحرین تا این لحظه واکنشی نشان نداده اند و مشخص نیست که آیا این امر بر روند انتخابات در بحرین که قرار است صبح فردا شنبه برگزار شود، تاثیری خواهد گذاشت؟

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اردوغان: "اسرائیل" با کوچکترین چشم‌انداز صلح در منطقه مخالفت می‌کند


لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد


رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد


گزارش العالم از استقبال ویژه پاکستان از پزشکیان در آسمان + ویدئو


تداوم موج گرما در اروپا؛ فرانسه در خاموشی فرو رفت


با افزایش بی سابقه دما،حمل و نقل انگلیس گرمازده شد


سخنگوی کرملین: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا برای منطقه و کل جهان سازنده است


تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم


ویدیوگرافیک/ روابط ایران و پاکستان؛ از برادری 80 ساله تا افق های جدید همکاری


سفر رییس جمهور به مشهد در شب تاسوعای حسینی