ادامه تظاهرات بحرینی‌ها در سالروز «شهدای بحرین»

شنبه 26 آذر 1401
22:58
ادامه تظاهرات بحرینی‌ها در سالروز «شهدای بحرین» مردم بحرین شامگاه شنبه به مناسب سالروز شهدای قیام مردمی 14 فوریه، در برخی از مناطق این کشور تظاهرات برگزار کرده و علیه آل خلیفه پادشاه بحرین شعار سر دادند.

العالم - بحرین

مردم بحرین در این تظاهرات با در دست داشتن تصاویر شهدای قیام مردمی 14 فوریه، علیه «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین شعار سر دادند.

به گزارش البحرین الیوم، این تظاهرات شامگاه شنبه در منطقه «سماهیج» جزیره المحرق آغاز شده است و در آن شرکت کنندگان بار دیگر وفادارای خود را به شهدا قیام 14 فوریه سال 2011 اعلام کردند.

بر اساس این گزارش، اهالی منطقه السنابس نیز به مناسبت سالروز شهدا که آنرا روز «عید الشهدا» نامگذاری کرده‌اند، برای همبستگی با اسرای در بند آل خلیفه تظاهرات کردند.

بحرینی‌ها همچنین با سردادن شعارهایی، خواستار محاکمه مسئولان و عاملان جنایات رژیم آل خلیفه و آزادی زندانیان سیاسی شدند.

امروز همچنین آیت الله شیخ عیسی قاسم در پیامی به مناسبت سالروز شهدای بحرین، اعلام کرد که روز شهید، روز تجدید عهد آزادگان برای ادامه راه جهاد در راستای اصلاح و تحول در مسیر بزرگ انسانی و اسلامی است.

رهبر معنوی شیعیان بحرین گفت: روز شهدا برای این است که به یاد داشته باشیم که روز شهادت در راه خدا، بزرگترین و شریف‌ترین و با ارزش‌ترین روز زندگی شخصی است که شهادت نصیبش می‌شود و مایه مباهات است؛ چراکه موفقیت او بزرگترین توفیق است و سعادت بزرگ در نتیجه آن حاصل می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ قاطع غریب آبادی به لفاظی ترامپ درباره تنگه هرمز


عراقچی: تصمیمی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا گرفته نشده است


یحیی سریع: محل تجمع و تسلیحات نیروهای وابسته به عربستان را هدف قرار دادیم


پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند


سفیر ایران در آلمان: جهان با افزایش زرادخانه‌ها امن‌تر نمی‌شود


فرانسه تجاوز شهرک‌نشینان صهیونیستی به خانه های فلسطینیان را محکوم کرد


گزارش العالم از بازگشت زندگی به آخرین نقطه آزاد شده در لبنان + فیلم


قالیباف: حکم، حکم ولایت و رهبری است


بحران در اردوگاه نتانیاهو؛ شکاف‌های حزبی در لیکود عمیق‌تر شد


پس از رد توافق غزه از سوی اسرائیل؛ کوشنر راهی سرزمین‌های اشغالی و مصر می‌شود