استعفای سفیر رژیم صهیونیستی در پاریس در اعتراض به کابینه نتانیاهو

پنج‌شنبه 8 دی 1401
20:41
استعفای سفیر رژیم صهیونیستی در پاریس در اعتراض به کابینه نتانیاهو سفیر رژیم صهیونیستی در پاریس با اشاره به افراطی بودن کابینه جدید این رژیم به نخست وزیری «بنیامین نتانیاهو» استعفای خود را اعلام کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«یائل ژرمن» سفیر رژیم صهیونیستی در فرانسه امروز پنجشنبه از سمت خود استعفا و دلیل آن را تشکیل کابینه جدید این رژیم به ریاست نتانیاهو اعلام کرد.

وی در حساب توئیتری خود خطاب به نتانیاهو نوشت: «متأسفانه کابینه‌ای که تو تشکیل داده‌ای متشکل از نمایندگان احزابی است که سیاست‌ها و اظهارات افراطی دارند».

وی افزود: «به عقیده من همه اینها تهدیدی برای اسرائیل است و سیاست‌ها و اظهارات وزرای کابینه تو با وجدان و نظرات من درباره جهان و اسرائیل منافات دارد و در این شرایط من هرگز قادر به ادامه مأموریتم با سیاستی متفاوت از آنچه به من عقیده دارم، نخواهم بود و استعفای خود به عنوان سفیر اسرائیل در فرانسه را اعلام می‌کنم».

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، تا به این لحظه نتانیاهو واکنشی به استعفای سفیر رژیم صهیونیستی در فرانسه نشان نداده است.

از سوی دیگر نتانیاهو امروز پنج‌شنبه توانست با کسب رأی اعتماد از نمایندگان کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی ششمین کابینه خود را از سال ۲۰۰۹ به این سو تشکیل دهد.

گفته می‌شود نتانیاهو تندروترین کابینه تاریخ رژیم صهیونیستی را تشکیل داده است. همزمان با جلسه سخنرانی وی در کنست، شرایط داخلی و بیرونی پارلمان متشنج بود و صدها نفر در محوطه بیرونی دست به تجمع علیه او زده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

ولیعهد عربستان دعوت رئیس جمهور فرانسه را رد کرد


رایزنی وزیران خارجه پاکستان و سوئیس درباره چشم‌انداز تفاهم ایران و آمریکا


اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است