تیراندازی در واشنگتن آمریکا/ دست کم ۳ نفر کشته شدند

سه شنبه 4 بهمن 1401
20:41
تیراندازی در واشنگتن آمریکا/ دست کم ۳ نفر کشته شدند در حادثه تیراندازی که در ایالت واشنگتن در آمریکا رخ داد، دست کم ۳ نفر کشته شدند.

العالم - آمریکا

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، رسانه های محلی از وقوع یک مورد تیراندازی دیگر در ایالت واشنگتن واقع در آمریکا خبر می دهند.

بر اساس اعلام این شبکه تلویزیونی، «مت موری» (Matt Murray) رئیس پلیس «یاکیما» در پی تیراندازی در این منطقه در واشنگتن اعلام کرد که دست کم ۳ نفر کشته شده اند.

رئیس پلیس «یاکیما» در این باره گفت: مظنون این حادثه تیراندازی همچنان آزاد است. این یک فرد خطرناک بوده و آزاد بودن وی برای جامعه نیز خطر دارد. ما هنوز انگیزه وی از ارتکاب به این اقدام را نمی دانیم.

گزارش های رسانه ای در این باره حاکیست: حدود ساعت ۳:۳۰ بامداد امروز (به وقت محلی) یک مظنون مَرد به فروشگاه Circle K در بلوار «ناب هیل» (Nob Hill) رفت و شروع به تیراندازی کرد. زمانی که مأموران رسیدند، ۳ نفر کشته شده بودند.

ساعاتی پیش اعلام شد که تنها در طی ۳ روز اخیر و به دنبال وقوع ۲ تیراندازی مرگبار در کالیفرنیا، پلیس این ایالت در آمریکا اعلام کرد در حادثه‌ای مشابه، یک نفر جان خود را از دست داده است.

حادثه در بلوک ۵ هزار و ۹۰۰ بلوار «ماکارتور» (Macarthur) در ایالت کالیفرنیا رخ داد.

پلیس در این باره خبر داد: در حال حاضر از ۸ قربانی این تیراندازی مطلع هستیم که یکی جان باخته و ۷ زخمی این حادثه هم در وضعیت پایداری قرار دارند.

پلیس این ایالت پیشتر هم اعلام کرده بود که در پی وقوع تیراندازی در شهر «هف مون بی»، دست‌ کم ۷ نفر کشته شده‌ اند.

به گفته پلیس، مهاجم مردی ۶۷ ساله بود که در ۲ مکان متفاوت مردم را به رگبار بسته بود.

روز شنبه نیز در پی تیراندازی در «مونتری پارک» در ایالت کالیفرنیا دست کم ۱۰ نفر کشته و ۱۶ تن نیز زخمی شدند. روز یکشنبه نیز در یک تیراندازی جمعی دیگر در باشگاه شبانه‌ای در شهر «بَتن‌روژ» واقع در ایالت لوئیزیانا، دست‌کم ۱۲ نفر زخمی شدند.

با افزایش تیراندازی‌های مرگبار اخیر در ایالت‌های مختلف آمریکا، جو بایدن، رئیس‌جمهور این کشور شامگاه دیروز از قانون‌گذاران مجلس نمایندگان و سنا خواست هر چه سریع‌تر قانون منع خرید و استفاده سلاح‌های تهاجمی در این کشور را برای تصویب نهایی روی میز او قرار دهند.

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت