شهادت سومین فلسطینی ساکن کرانه باختری در کمتر از ۲۴ ساعت

پنج‌شنبه 6 بهمن 1401
07:17
شهادت سومین فلسطینی ساکن کرانه باختری در کمتر از ۲۴ ساعت منابع محلی فلسطین از شهادت یک جوان فلسطینی دیگر به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در قدس اشغالی خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

دیشب یکی از جوانان مجروح به ضرب گلوله نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی در شهرک سلوان واقع در قدس اشغالی به شهادت رسید.

در طول 24 ساعت گذشته، 3 نفر از فلسطینیان ساکن کرانه باختری به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسیدند.

محمد علی نوجوان 17 ساله و عارف عبدالناصر لحلوح جوان 20 ساله از دیگر شهدایی هستند که روز چهارشنبه بر اثر اصابت گلوله نظامیان اسرائیلی به شهادت رسیدند.

نظامیان اشغالگر در جریان درگیری‌های چهارشنبه شب در شهرک سلوان در جنوب مسجد الاقصی، اقدام به تیراندازی به سمت فلسطینیان کردند که در نتیجه آن، دو جوان فلسطینی نیز مجروح شدند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است