تظاهرات گسترده علیه کابینه نتانیاهو در اراضی اشغالی

يکشنبه 9 بهمن 1401
12:22
ده‌ها هزار صهیونیست برای چهارمین هفته پیاپی بر ضد کابینه جدید رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو تظاهرات کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

به دنبال وقوع عملیات تلافی جویانه فردی در فلسطین که به هلاکت و مجروح شدن شماری از شهرک نشینان انجامید و پرده از ضعف و ناتوانی دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی این رژیم در تأمین امنیت شهرک نشینان برداشت، ده ها هزار تن از شهرک نشینان در قدس، حیفا، تل آویو و مقابل منزل نتانیاهو در هرتسیلیا تجمع کرده و خواستار محاکمه نتانیاهو و دارو دسته افراطی اش به عنوان عاملان اصلی بی ثباتی و از هم گسستگی این رژیم شدند.

آنها نتانیاهو و برخی اعضای کابینه‌اش را به استبداد و تکروی در قدرت و دور زدن دستگاه قضایی رژیم اشغالگر برای فرار از محاکمه در خصوص پرونده فساد و خیانت در امانت متهم کردند.

این تظاهرات پس از آن رخ می دهد که وزیر جنگ این رژیم در نشست امنیتی با رئیس ستاد ارتش و سران دستگاه های امنیتی رژیم خواستار اعلام آماده باش کامل و تقویت یگان‌های ارتش در کرانه باختری و قدس اشغالی و افزایش تعداد حملات نظامی به اهداف فلسطینی می شوند.

تظاهرکنندگان اعلام کردند که کابینه نتانیاهو در تلاش است از وخامت اوضاع امنیتی در داخل رژیم، برای خلاص شدن از شر این تظاهرات – که تبدیل به نقطه ضعف کابینه او شده است – استفاده کند.

شرکت گسترده صهیونیست‌ها در این تظاهرات به رغم وخامت اوضاع امنیتی در این رژیم نشان می دهد که این رژیم تا چه اندازه دستخوش گسستگی و اضمحلال شده است.

این تظاهرات در چهارچوب تدابیر امنیتی جدی و سختگیرانه و پیچیده برگزار می شود و رژیم تمام توان خود را به کار گرفته است که مانع گسترش و سرایت آن به مناطق دیگر شود.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید قطر و اردن بر ضرورت پایان تنش‌ها در منطقه


پاکستان و عربستان خواستار اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شدند


مفتی یمن: تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای محاسبات دشمن را بر هم زد


تصمیم قاطع یمن برای مقابله با محاصره ریاض علیه صنعا


تداوم حملات اسرائیلی به جنوب لبنان + فیلم


هشدار حماس درباره تشدید اقدامات تروریستی شهرک‌نشینان در کرانه باختری


فداکاری‌های نیروهای مسلح دشمن را به عقب‌نشینی وادار کرد


سرپرست وزارت دفاع: توان دفاعی کشور پس از جنگ ارتقا یافته است


نبض تجارت ایران با عراق در دست پرویزخان!


شهادت ۷ نفر دیگر در غزه/ شمار کلی شهدا به ۷۳ هزار و ۲۲۱ نفر رسید


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود