رسوایی تل آویو؛ تیم امدادی اسراییل در ترکیه دزد نسخه های خطی از آب درآمد

دوشنبه 1 اسفند 1401
08:37
رسوایی تل آویو؛ تیم امدادی اسراییل در ترکیه دزد نسخه های خطی از آب درآمد رسانه‌های ترکیه‌ای یکشنبه شب گزارش دادند که تیم امداد و نجات اعزامی رژیم صهیونیستی به مناطق زلزله زده ترکیه نسخه‌های خطی تاریخی این کشور را سرقت و به تل‌آویو برده است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش خبرگزاری "سما" فلسطین، تارنمای خبری "خبرلر" ترکیه در این باره گزارش داده است که پس از زمین لرزه قهرمان ماراش، رژیم صهیونیستی نیز مانند بسیاری از دولت های دیگر، تیمی را به ترکیه فرستاده تا به جستجو و نجات افراد در مناطق زلزله زده بپردازند.

در حالی که تیم صهیونیستی پس از اتمام کار خود در مناطق زلزله زده در مسیر بازگشت به سرزمین‌های اشغالی بودند، واقعه‌ای روی داد و موجب انفجار در رسانه های ترکیه‌ای شد.

مشخص شد که "زاکا" یکی از اعضای تیم امداد و نجات اسرائیلی، برگه‌هایی از کتاب "استر" را که تاریخ آن به دو قرن پیش بر می گردد و در کنشت"انطاکیه" ترکیه نگه داری می شد، به اسرائیل منتقل کرده است.

خبرلر ترکیه همچنین خبرها و تصاویر آثار باستانی تاریخی ترکیه قاچاق شده به اسرائیل را نشان داد که در رسانه‌های صهیونیستی به تصویر کشیده شده بود.

"حاییم اوتمازجین" فرمانده نیروهای امداد و نجات وابسته به "زاکا" در این باره ادعا کرد که فرد سالخورده‌ای وی را مأمور این کار (قاچاق این نسخه خطی) به اسرائیل کرده است.

وی درحالی که یک اثر تاریخی را نشان می دهد، ادعا کرد که دهه هاست که به صورت داوطلبانه در زاکا حضور دارد و این لحظه یکی از مؤثرترین لحظات در تاریخ زندگی اش بوده است.

وی گفت: واقعا موجب افتخارم هست که بتوانم این سند تاریخی مهم را حفظ کنم و مطمئن باشم که این میراث اقلیت یهود در انطاکیه ترکیه حتی پس از آن که زمین لرزه تقریبا آن را ویران کرده است، باقی خواهد ماند.

پس از واکنش زیاد شهروندان ترکیه در رسانه‌های اجتماعی، اقلیت یهودی ترکیه این نسخه خطی را از رژیم صهیونیستی مسترد کرده است.

در بیانیه این نهاد آمده است که نسخه خطی استر از اسرائیل پس گرفته شده و اکنون در خاخامیه اصلی در ترکیه نگه داری می شود و پس از بازسازی کنشت به منزل خود؛ یعنی انطاکیه باز خواهد گشت.

یحیی کشکان معاون میراث فرهنگی و موزه در ترکیه نیز در این باره گفت: اصول فرهنگی در کشورمان، صرف نظر از ماهیت دینی آن ،متعلق به کشور است.

0% ...

آخرین اخبار

محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر


رژیم صهیونیستی با اعمال «خط زرد» بیش از ۷۰ درصد اراضی شرق غزه را بلعید+ فیلم


فهرست خسارات سنگین حملات ایران به آمریکای متجاوز منتشر شد


سخنگوی سپاه: تعداد کشته‌های آمریکا بعد از نقض تفاهمنامه بالای ۲۰۰ نفر است


گزارش العالم از خیزش الحدیده؛ یمنی ها مقابله با حملات عربستان سعودی را خواستار شدند


حماس: کرانه باختری استخوانی در گلوی رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند


برنامه اشغالگران برای جایگزینی جمعیت فلسطین با شهرک نشینان صهیونیست


سخنگوی سپاه: ۱۱ هواپیمای جنگنده و بالگرد آمریکایی را منهدم کردیم/ انهدام یک جنگنده اف ۱۵ و ۸ هواپیمای سوخت رسان


هدف قرار گرفتن یک نفتکش در نزدیکی سواحل عربستان سعودی


بقائی: بحران یمن راه حل نظامی ندارد / ضرورت بازگشت به مسیر گفت‌وگو و اجرای کامل نقشه راه