نتانیاهو به‌رغم اعتراضات، اصلاحات قضایی را پیش می‌برد

دوشنبه 1 اسفند 1401
10:45
نتانیاهو به‌رغم اعتراضات، اصلاحات قضایی را پیش می‌برد انتظار می‌رود امروز نیز تظاهرات گسترده در اعتراض به اصلاحات قضایی پیشنهادی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تل آویو ادامه یابد.

العالم ـ فلسطین اشغالی
بنابر گزارش آسوشیتدپرس، کابینه رژیم صهیونیستی روز دوشنبه با وجود هیاهوی بی‌سابقه‌ای که شامل تظاهرات گسترده، هشدارهای رهبران نظامی و تجاری و درخواست برای خویشتن‌داری از سوی ایالات متحده است، به اجرای طرحی پرتنش برای بازنگری در سیستم قضایی ادامه داد.
انتظار می‌رود هزاران تظاهرکننده برای دومین هفته متوالی در خارج از پارلمان (کنست) گرد هم آیند تا علیه این طرح تظاهرات کنند. قانونگذاران آماده برگزاری رای‌گیری اولیه برای این طرح می‌شوند.
بنیامین نتانیاهو و متحدانش، مجموعه ای از قانونگذاران افراطی مذهبی و ملی گرا، می گویند این طرح به منظور اصلاح سیستمی است که به دادگاه ها و مشاوران حقوقی کابینه بیش از حد در مورد نحوه تدوین قوانین و تصمیم‌گیری‌ها اختیارات اعطا کرده است. اما منتقدان می‌گویند این طرح، توازن و تعادل رژیم را بر هم می زند و قدرت را در دستان نخست وزیر متمرکز می کند. آنها همچنین می‌گویند نتانیاهو که به دلیل یک سری اتهامات فساد در حال محاکمه است، با نوعی تضاد منافع مواجه شده است.
این بن‌بست، رژیم صهیونیستی را در یکی از بزرگترین بحران‌های داخلی خود فرو برده و شکاف بین صهیونیست‌ها را تشدید کرده است.
رای روز دوشنبه در مورد بخشی از قانون تنها اولین مورد از سه قرائت مورد نیاز برای تصویب پارلمان است. در حالی که انتظار می رود این روند ماه ها طول بکشد، رای گیری نشانه ای از عزم ائتلاف برای پیش بردن این اصلاحات است و از نظر بسیاری به عنوان یک اقدام بد نیت تلقی می شود.
رئیس رژیم صهیونیستی از کابینه خواسته است که کار بر روی این قانون را متوقف کند و به دنبال مصالحه با مخالفان باشد. رهبران بخش فناوری هشدار داده اند که تضعیف قوه قضائیه می تواند سرمایه گذاران را از این رژیم دور کند. ده ها هزار صهیونیست نیز هر هفته در تل آویو و دیگر شهرها تظاهرات می کنند.
هفته گذشته، حدود 100000 نفر در خارج از کنست تظاهرات کردند در حالی که کمیته موافقت اولیه را با این طرح اعلام کرد. این بزرگترین اعتراض در شهر در سال های اخیر بود.
این اصلاحات جنجالی باعث شده است که روسای پیشین امنیتی و جاسوسی رژیم، در این خصوص به وضوح هشدار دهند. آنها حتی درباره جنگ داخلی هشدار می‌دهند.

0% ...

آخرین اخبار

استقبال روسیه از تصمیم چین برای نادیده گرفتن تحریم‌های جدید ضدایرانی


استاد مطالعات دفاعی انگلیس: ترامپ چاره‌ای جز عقب‌نشینی در برابر ایران ندارد


قالیباف: افتخارات جبهه مقاومت نظیر طوفان الاقصی در تاریخ ماندگار شده است


جهاد اسلامی فلسطین: هدف قرار دادن مبارزان فرار دشمن از اجرای تعهدات آتش‌بس است


حماس: هدف قرار دادن فرزندان رهبران فلسطینی خللی در مقاومت ایجاد نخواهد کرد


گاردین: فاصله گرفتن راست افراطی اروپا از ترامپ اجتناب‌ناپذیر شده است


روایت پزشکیان از دیدار دو ساعته خود با رهبر معظم انقلاب


مدودف: شکاف بین اروپا و آمریکا بی‌سابقه است


اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، کنترل تورم است


انتخابات سراسری در بریتانیا آغاز شد / آزمون بزرگ برای دولت استارمر


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز