شعبان: دمشق مایل به برقراری روابط با همه کشورهای عربی است

پنج‌شنبه 11 اسفند 1401
14:54
شعبان: دمشق مایل به برقراری روابط با همه کشورهای عربی است بثینه شعبان، مشاور ویژه ریاست جمهوری سوریه با تاکید بر گرایش مثبت عربی به سمت سوریه گفت دمشق از برقراری رابطه با همه کشورهای عربی استقبال می کند و بشار اسد رئیس جمهور همچنان به داشتن روابط خوب با کشورهای عربی معتقد است زیرا سرنوشت عرب ها یکی است.

العالم _ سوریه

شعبان در گفت و گو با شبکه روسیا الیوم گفت: فاجعه زلزله ای که سوریه را لرزاند، نشان داد که 12 سال جنگ تروریستی علیه مردم سوریه، تأثیری بر همزیستی، همبستگی، شفقت و وطن دوستی آنها نداشته است زیرا سوری ها از سراسر کشور و نیز سوری های مقیم خارج به کمک آسیب دیدگان شتافتند و هنوز هم در حال ارائه کمک هستند.

شعبان افزود: زلزله باعث تحرک عربی هم شد، زیرا بیشتر کشورهای عربی در ارسال کمک به سوریه شرکت کردند و این به ما نشان می دهد که مردم عرب در وجدان و ضمیر خود مردمی هستند که یکدیگر را دوست دارند و این، در پیوندهای مشترک از جمله زبان، تاریخ و احساسات ریشه دارد. در سطح بین المللی هم متحدان ما برای ارسال کمک بسیج شدند اما آنچه قابل تأمل و تاسف است، ادعاهای بشردوستانه غرب و نگرانی دروغین آنها درمورد جان و حقوق بشر است زیرا غربی ها در این آزمون انسانیت و در برابر مردم آسیب دیده سوریه، به شدت سقوط کردند.

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی