طرح پدافند هوایی مشترک شمال اروپا برای مقابله با روسیه

شنبه 5 فروردين 1402
18:03
طرح پدافند هوایی مشترک شمال اروپا برای مقابله با روسیه چهار کشور اروپایی سوئد، نروژ، فنلاند و دانمارک با امضای توافقی متعهد شدند برای مقابله با روسیه یک پدافند هوایی مشترک ایجاد کنند.

العالم ـ اروپا

فرماندهان نیروی هوایی سوئد، نروژ، فنلاند و دانمارک اعلام کردند توافقنامه ای را برای ایجاد یک پدافند هوایی متحد در شمال اروپا با هدف مقابله با آن‌چه که تهدیدات روسیه خوانده‌اند، امضا کرده اند.

«یان دام» فرمانده نیروی هوایی دانمارک به خبرگزاری رویترز گفت که طرح چهار کشور شمال اروپا برای یکپارچه‌سازی نیروی هوایی در پی حمله سال گذشته روسیه به اوکراین صورت گرفته است.

وی در این خصوص گفت: «ناوگان ترکیبی ما با یک کشور اروپایی بزرگ قابل مقایسه است». نروژ دارای 57 جنگنده اف-16 و 35 جنگنده اف-35 است و 27 جنگنده اف-35 نیز در دست سفارش دارد. فنلاند نیز 62 جنگنده اف/ای-18 هورنت و 64 جنگنده اف-35 نیز در دست سفارش دارد و دانمارک نیز 58 جنگنده اف-16 و 27 جنگنده اف-35 در دست سفارش دارد و سوئد بیش از 90 جنگنده گریپن دارد که البته مشخص نیست که چه تعداد از این جنگنده‌ها فعال هستند.

به گزارش فارس، امضای قرارداد بین چهار کشور شمال اروپا در پایگاه هوایی رامشتاین در آلمان هفته گذشته با حضور ژنرال جیمز هکر، رئیس فرماندهی هوایی ناتو، که بر نیروی هوایی آمریکا در منطقه نیز نظارت دارد، صورت گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

امارت از هدف قرارگرفتن یک کشتی این کشور در تنگه هرمز خبر داد


فرمانده سپاه هرمزگان: اقتدار در خلیج‌ فارس، ثمره ایمان و ایستادگی ملت ایران است


پزشکیان: مصلحتی بالاتر از وحدت و انسجام نیست/ تاکید بر نقش خبرنگاران در ایجاد فضای همدلی


انتخابات سودان جنوبی در کانون توجه شورای امنیت/ نگرانی از تشدید ناامنی


مسرور بارزانی: نمی خواهیم طرفی در درگیری‌های منطقه باشیم/روابطی با اسرائیل نداریم


حمله پهپادی به یک پالایشگاه راهبردی در لیبی


حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی و تبدیل ایران به قدرت منطقه ای با توانایی بازدارندگی موثر


هشدار شدید گرینلند علیه فعالیت شرکت نفتی وابسته به ترامپ


پایان عملیات پروازی اربعین ۱۴۰۵ «هما» با جابه‌جایی بیش از ۳۱ هزار زائر


وزارت امور خارجه: حمله به کنسولگری ایران در مزار شریف نقض فاحش حقوق دیپلماتیک ـ کنسولی بود


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید