طرح پدافند هوایی مشترک شمال اروپا برای مقابله با روسیه

شنبه 5 فروردين 1402
18:03
طرح پدافند هوایی مشترک شمال اروپا برای مقابله با روسیه چهار کشور اروپایی سوئد، نروژ، فنلاند و دانمارک با امضای توافقی متعهد شدند برای مقابله با روسیه یک پدافند هوایی مشترک ایجاد کنند.

العالم ـ اروپا

فرماندهان نیروی هوایی سوئد، نروژ، فنلاند و دانمارک اعلام کردند توافقنامه ای را برای ایجاد یک پدافند هوایی متحد در شمال اروپا با هدف مقابله با آن‌چه که تهدیدات روسیه خوانده‌اند، امضا کرده اند.

«یان دام» فرمانده نیروی هوایی دانمارک به خبرگزاری رویترز گفت که طرح چهار کشور شمال اروپا برای یکپارچه‌سازی نیروی هوایی در پی حمله سال گذشته روسیه به اوکراین صورت گرفته است.

وی در این خصوص گفت: «ناوگان ترکیبی ما با یک کشور اروپایی بزرگ قابل مقایسه است». نروژ دارای 57 جنگنده اف-16 و 35 جنگنده اف-35 است و 27 جنگنده اف-35 نیز در دست سفارش دارد. فنلاند نیز 62 جنگنده اف/ای-18 هورنت و 64 جنگنده اف-35 نیز در دست سفارش دارد و دانمارک نیز 58 جنگنده اف-16 و 27 جنگنده اف-35 در دست سفارش دارد و سوئد بیش از 90 جنگنده گریپن دارد که البته مشخص نیست که چه تعداد از این جنگنده‌ها فعال هستند.

به گزارش فارس، امضای قرارداد بین چهار کشور شمال اروپا در پایگاه هوایی رامشتاین در آلمان هفته گذشته با حضور ژنرال جیمز هکر، رئیس فرماندهی هوایی ناتو، که بر نیروی هوایی آمریکا در منطقه نیز نظارت دارد، صورت گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند