2 نظامی صهیونیست هدف تیراندازی در نابلس قرار گرفتند+ ویدیو

شنبه 5 فروردين 1402
21:17
2 نظامی صهیونیست هدف تیراندازی در نابلس قرار گرفتند+ ویدیو عملیات تیراندازی در منطقه حواره در جنوب نابلس در کرانه باختری به زخمی شدن دست کم 2 نظامی صهیونیست منجر شد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش العالم، در عملیات تیراندازی امروز (شنبه) در منطقه حواره در جنوب نابلس واقع در کرانه باختری اشغالی 2 سرباز "اسرائیلی" زخمی شدند.
در همین زمینه کانال 14 عبری گزارش داد، در حمله و تیراندازی صورت گرفته در حواره در جنوب نابلس 2 سرباز زخمی شدند.

غملیات حواره / نابلس

روزنامه جروزالم‌پست نوشت: این تیراندازی از داخل یک خودروی در حال حرکت انجام شده و ارتش رژیم صهیونیستی در حال تلاش برای دستگیری عاملان آن است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که حال یکی از دو نظامی این رژیم که بر اثر تیراندازی زخمی شده‌اند، وخیم است.

رسانه های عبری گزارش دادند که به دنبال این حادثه نظامیان این رژیم سریعا در محل حادثه مستقر شده و گذرگاه‌های شهر نابلس را مسدود کردند.

0% ...

آخرین اخبار

حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند