حزب الله: نگاه به خارج برای انتخاب رئیس جمهوری بیهوده است

سه شنبه 8 فروردين 1402
04:23
حزب الله: نگاه به خارج برای انتخاب رئیس جمهوری بیهوده است

نبیل قاووق عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان دوشنبه شب در خصوص تصمیم برای انتخاب ریاست جمهوری در کشورش گفت که توقع داشتن از خارج برای انتخاب رئیس جمهوری تنها وقت تلف کردن در زمان دشواری است که در آن قرار داریم.

العالم - لبنان

به نوشته خبرگزاری "العهد" لبنان، قاووق در این باره گفت: تصمیم برای انتخاب ریاست جمهوری فقط توسط مردم لبنان باید انجام گیرد.

وی افزود: اولویت حزب الله این است که مانع از فروپاشی شود، درحالی که دیگران از آن در راستای تحریم‌های آمریکا و به قیمت ضربه زدن به مردم لبنان و معیشت استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: لبنان دیگر نمی تواند هزینه ماجراجویی‌ها و حساب باز کردن‌های غیر حساب شده را بپردازد، ما به دنبال انتخاب یک رئیس جمهوری هستیم که مسأله توافق [میان گروه‌های مختلف] را بپذیرد، درحالی که دیگران درصدد انتخاب رئیس جمهوری برای طرح فتنه انگیزی میان لبنانی‌ها هستند.

وی با بیان این که "توقع از بیرون از لبنان داشتن برای انتخاب رئیس جمهوری وقت تلف کردن در این زمان دشوار است"، اظهار کرد: منطقه درحال ورود به مرحله جدیدی است و تحولات راهبردی در نتیجه نزدیکی کشورها با سوریه و ایران در جریان است و ما برای این که از قافله عقب نمانیم باید با این تحولات همگام شویم و با آن حرکت کنیم.

رسانه‌ها پیشتر گزارش دادند که "نبیه بری" رئیس مجلس عراق در دیدار به سفیر فرانسه در بیروت به وی گفته که خواستار تشکیل جلسه پارلمان برای انتخاب رئیس جمهور بلافاصله پس از پایان ماه رمضان خواهد شد.

دوران ریاست جمهوری میشل عون ۳۱ اکتبر ۲۰۲۲ (۹ آبان ماه) پایان یافت و از آن زمان لبنان دچار خلأ سیاسی شده است.

مجلس نمایندگان لبنان پس از ۱۱ جلسه هنوز نتوانسته است فردی را به عنوان ریاست جمهوری انتخاب کند.

0% ...

آخرین اخبار

رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای