بازداشت یک شهروند ترکیه در مسجد الاقصی

سه شنبه 5 ارديبهشت 1402
14:31
بازداشت یک شهروند ترکیه در مسجد الاقصی خبرنگار شبکه خبری العالم از فلسطین اشغالی از بازداشت یک دختر اهل ترکیه در اطراف مصلی باب الرحمه در شرق مسجد الاقصی در قدس اشغالی خبر داد.

العالم- فلسطين

خضر شاهین خبرنگار العالم گفت : همزمان با یورش شهرک نشینان صهیونیست ، نیروهای اشغالگر تمامی نمازگزاران را از اطراف مصلی باب الرحمه بیرون راندند و یک دختر اهل ترکیه را که در محل حضور داشت ، بازداشت کردند.

شهرک نشینان صهیونیست صبح امروز در راستای تداوم یورش ها و حملات خود به مسجدالاقصی ، به مصلای باب الرحمه در شهر قدس اشغالی، یورش بردند.

گروهی از شهرک نشینان پس از هدف قرار دادن مجدد مصلای باب الرحمه واقع در ضلع شرقی مسجد الاقصی بار دیگر به این مسجد و تحت حفاظت شدید نیروهای اشغالگر به آن جا یورش بردند.

پیش از این، نیروهای اشغالگر با هتک حرمت به مصلای باب الرحمه ، وسایل و لوازم موجود در آن مکان را تخریب و تاسیسات برقی آن جا را قطع ، و وسایلی را که اعتکاف کنندگان پایان ماه رمضان به وسایل آن جا افزوده بودند، غارت کردند.

نظامیان صهیونیست برای جلوگیری از شنیده شدن صدای اذان، بلندگوهای مناره های الاقصی را نیز قطع کردند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

العربی: سفر نخست وزیر عراق به عربستان لغو شد


پیش‌بینی ۲۵۰۰ پرواز اربعین تا پایان ماه صفر از فرودگاه امام خمینی (ره)


جهش 4 درصدی بهای جهانی نفت


گزارش العالم از جزییات حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به "حشد الشعبی" عراق + فیلم


اولیانوف: کی‌یف از موضع خود درباره حمله به کشتی ایران عقب‌نشینی کرد


روایت قرن‌ها تجدید عهد و وفاداری عشیره «بنی اسد» به امام حسین (ع)+فیلم


دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق شهید شدند/ شورای امنیت ملی عراق نشست اضطراری برگزار می کند


شورای امنیت ملی عراق حملات آمریکا و عربستان را بررسی می‌کند


انتقال پیکر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی از تهران به شیراز/ اعلام جزئیات مراسم تشییع


یمن چگونه با استراتژی «محاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟