ادعای آمریکا: ارتش روسیه ۱۰۰ هزار کشته و زخمی در ۵ ماه گذشته داشته است

سه شنبه 12 ارديبهشت 1402
02:28
ادعای آمریکا: ارتش روسیه ۱۰۰ هزار کشته و زخمی در ۵ ماه گذشته داشته است کاخ سفید ادعا کرد که ارتش روسیه در پنج ماه گذشته در نبرد با اوکراین در منطقه باخموت ۱۰۰ هزار کشته و زخمی داشته است.

العالم-آمریکا

جان کربی، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید به خبرنگاران گفت: بر اساس برآوردهای اطلاعاتی آمریکا، این آمار شامل بیش از ۲۰ هزار کشته می شود که نیمی از آنها متعلق به گروه واگنر هستند.

کربی گفت: تلاش روسیه برای حمله به دونباس عمدتاً از طریق باخموت شکست خورده است. روسیه قادر به تصرف هیچ منطقه استراتژیک و مهمی نبوده است.

او ادعا کرد که روس‌ها در باخموت دستاوردهای کمی داشته‌اند، اما این دستاوردها "هزینه بسیار وحشتناکی" داشته است و نیروهای دفاعی اوکراین در منطقه همچنان قوی است.

این مقام کاخ سفید ادامه داد: روسیه ذخایر نظامی و نیروهای مسلح خود را به اتمام رسانده است و بر اساس تخمین های ما، تنها از ماه دسامبر، بیش از ۱۰۰ هزار نیروی روسیه کشته و زخمی شده اند که این شامل بیش از ۲۰ هزار کشته است که نزدیک به نیمی از آنها سربازان گروه واگنر بودند.

رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

از برگزاری دور اول و دوم گفت‌ وگوهای صلح بین روسیه و اوکراین در هفته نخست این درگیری‌ها تا آخرین روزها و ساعت‌های سال ۲۰۲۲ که از یک طرف مسکو برای ادامه مذاکرات اعلام آمادگی می‌کرد و کی‌یف در واشنگتن به دنبال دریافت حمایت‌های مالی و تسلیحاتی بیشتر برای ادامه جنگ بود گرفته، تا هفته نخست سال جدید میلادی که پیشنهاد آتش‌بس یک‌جانبه روسیه از طرف اوکراین رد شد و اروپا از ارسال سامانه‌های جدید نظامی به اوکراین پرده برداشت؛ تاکنون دورنمایی برای صلح دیده نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم