پیام تسلیت حزب الله لبنان به مناسبت شهادت «خضر عدنان»

سه شنبه 12 ارديبهشت 1402
13:15
پیام تسلیت حزب الله لبنان به مناسبت شهادت «خضر عدنان» حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای ضمن تسلیت شهادت خضر عدنان اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی، از جامعه جهانی خواست برای رسوا ساختن جنایات این رژیم اقدام جدی انجام دهند.

العالم - لبنان

به گزارش پایگاه خبری المنار، حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای شهادت شیخ اسیر «خضر عدنان» پس از ۸۷ روز اعتصاب غذا در زندان‌های رژیم صهیونیستی را به ملت فلسطین، گروه‌های مقاومت و جنبش جهاد اسلامی تبریک و تسلیت گفت.

در بیانیه حزب‌الله لبنان آمده است: شهادت شیخ عدنان بار دیگر فاجعه و مصیبت بزرگی را که اسرای فلسطینی و عرب در زندان‌های دشمن صهیونیستی با آن مواجه هستند، آشکار کرد.

حزب‌الله در ادامه بیانیه خود از نهادهای بین‌المللی و بشردوستانه خواست تا برای کشف جنایات رژیم اشغالگر در زندان‌هایش تلاش جدی کنند.

این بیانیه می‌افزاید: قهرمان خضر عدنان پس از سپری کردن زندگی خود که سرشار از مقاومت و استقامت و پایمردی بود، در زندان‌های رژیم اشغالگر به شهادت رسید. او در بیش از هشت سال گذشته که در اسارت و تحت شکنجه بود، با اقدامات غیرقانونی و خودسرانه رژیم اشغالگر مقابله کرد.

حزب‌الله در پایان بیانیه تسلیت خود تأکید کرد: ما حمایت خود را از تمام اقدامات جنبش‌های مقاومت در فلسطین برای آزادی همه زندانیان و بازداشت‌شدگان اعلام می‌کنیم.

شیخ خضر عدنان از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین صبح امروز سه‌شنبه در هشتاد و هفتمین روز اعتصاب غذای خود در زندان‌های رژیم صهیونیستی به شهادت رسید. وی در اعتراض به بازداشت اداری و بی دلیل خود از سوی رژیم صهیونیستی، اعتصاب غذایش را آغاز کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است


ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند


گزارش العالم از حملات جدید رژیم صهیونیستی و شهید و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی+ فیلم


اعتراف رسانه صهیونیستی به قدرت پهپادی حزب‌الله


رژیم صهیونیستی شهر غزه را بمباران کرد


پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود