سفیر روسیه: آمریکا به حمایت از تروریسم اوکراین ادامه می‌دهد

پنج‌شنبه 18 خرداد 1402
02:35
سفیر روسیه: آمریکا به حمایت از تروریسم اوکراین ادامه می‌دهد سفیر مسکو در واشنگتن ضمن اشاره به تلاش مقامات آمریکایی برای لاپوشانی کردن اقدام کی‌یف در تخریب سد کاخوفکا، گفت که آنها می‌خواهند روسیه را مسئول همیشگی تمام حوادث جنگ اوکراین نشان دهند.

العالم-ارو‍پا

اتهام‌زنی آمریکا به روسیه مبنی بر دست داشتن در تخریب سد و نیروگاه برقی-آبی «نوا کاخوفکا» در منطقه خِرسون واقع در جنوب اوکراین، با واکنش سفیر مسکو در واشنگتن همراه شد.

«آناتولی آنتونوف» سفیر فدراسیون روسیه در آمریکا، در واکنش به این اتهام‌زنی گفت که واشنگتن به حمایت خود از اقدامات تروریستی رژیم کی‌یف ادامه خواهد داد.

روز سه‌شنبه بود که سد «نووا کاخوفکا» در منطقه خرسون تخریب شد و بخش‌های وسیعی از منطقه را آب فراگرفت که هزاران نفر را مجبور به ترک آنجا کرد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، آنتونوف در این‌باره توضیح داد که کارزار تبلیغاتی نادرست و هدفمندی در رسانه‌های آمریکایی برای مقصر نشان دادن روسیه در تخریب سد کاخوفکا به‌راه افتاده است.

وی اظهار داشت: «القائات زیادی مبنی بر اینکه روسیه مهمترین تأسیسات زیرساختی خود را منفجر کرده است، وجود دارد. این تلاشی مذبوحانه برای لاپوشانی کردن [اقدامات تروریستی] رژیم کی‌یف است که ماه‌ها عامدانه این نیروگاه را گلوله‌باران می‌کرد».

رئیس اداره نظامی منطقه خرسون، به ساکنان مناطق در مسیر سیلاب سد شهر «نووا کاخوفکا» بر روی رودخانه دنیپرو در خرسون هشدار داده که برای نجات جان خود هر کاری می‌توانند بکنند.

طبق این گزارش، سفیر روسیه در واشنگتن همچنین افزود: «مقامات آمریکایی ادعاهای خود را به گونه‌ای تنظیم کرده‌اند که گویی روسیه همیشه مسئول تمام حوادثی است که در جریان جنگ اوکراین رخ می‌دهد».

0% ...

آخرین اخبار

صدور بیش از ۱۸۰ حکم بازداشت/ پشت پرده بازداشت های گسترده سیاستمداران در عراق


نماینده ارشد دموکرات‌ها: جنگ علیه ایران برای آمریکایی‌ها یک فاجعه بود


حزب‌الله: اسرائیل به نقض آتش‌بس ادامه می‌دهد / حق دفاع از لبنان را برای خود محفوظ می‌دانیم


بقائی :کربلا کانون همدلی و مودت میان دو ملت عراق و ایران است


اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌