هشدار حمله هوایی در اوکراین و انفجارهای متعدد در اودسا

شنبه 20 خرداد 1402
05:01
هشدار حمله هوایی در اوکراین و انفجارهای متعدد در اودسا

رسانه‌های اوکراینی ضمن اشاره به فعال شدن هشدار هوایی در مناطق وسیعی از شرق این کشور، گزارش دادند که صدای انفجارهای متعددی در شهر بندری اودسا شنیده می‌شود.

العالم - اروپا

همزمان با صدور هشدار حمله هوایی در چهار منطقه از شرق و جنوب اوکراین در بامداد شنبه، منابع محلی از شنیده‌شدن صدای انفجارهای متعدد در شهر بندری «اودسا» خبر می‌دهند.

طبق گزارش‌ها، هشدار هوایی و آژیرهای خطر حملات موشکی در مناطق «چرنیهوف»، «سُومی»، «پولتاوا» و «کرووهراد» در شرق و جنوب اوکراین به صدا درآمده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، فرماندهی عملیات جنوب اوکراین ادعا کرد که پدافند هوایی این کشور در حال مقابله با اهداف متخاصم پرنده در آسمان مناطق اودسا و میکولایف است.

رسانه‌های اوکراینی ضمن اشاره به شنیده‌شدن صدای مکرر انفجار در اودسا طی دو ساعت اخیر، گزارش دادند که مناطقی از این شهر دچار حریق شده است.

دقایقی پیش از این نیز وزارت تحول دیجیتال اوکراین اعلام کرد که در مناطق «دنیپرو پتروفسک»، «خارکیف» و همچنین بخش‌های تحت کنترل این کشور در «خِرسون» و «زاپروژیا» نیز هشدار هوایی صادر شده و حملات موشکی به وقوع پیوسته است.

روز گذشته بود که «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه ضمن اشاره به شکست خوردن جدیدترین ضدحمله کی‌یف علیه نیروهای این کشور، گفت که اوکراینی‌ها در این عملیات با تلفات سنگین مواجه شدند.

0% ...

آخرین اخبار

پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب