حملات جنگنده ها و توپخانه ارتش سوریه مواضع تروریست ها در ادلب

يکشنبه 4 تير 1402
20:16
حملات جنگنده ها و توپخانه ارتش سوریه مواضع تروریست ها در ادلب
منابع خبری از حملات توپخانه‌ای و هوایی ارتش سوریه با مشارکت نیروهای روسیه به مواضع گروه‌های تروریستی در حومه ادلب خبر دادند.

العالم - سوریه

بنابر گزارش خبرگزاری سانا، یگان توپخانه‌ای ارتش سوریه امروز محل تجمع عناصر تروریستی در حومه شهرک «سرمین» در حومه ادلب را هدف قرار داده است.

برپایه این گزارش، همچنین جنگنده‌های ارتش سوریه و روسیه نیز حملات مشترکی را در حومه ادلب انجام دادند.

در عملیات مشترک ارتش سوریه و روسیه بیش از ۳۰ موضع گروه های تروریستی در محورهای «جبل الزاویه» و اطراف «جسر الشغور» در حومه ادلب هدف قرار داده شد.

این حملات در پاسخ به حملات اخیر پهپادی تروریست ها به غیرنظامیان سوری انجام شد که در جریان آن، تعدادی از شهرندان سوری جان باخته و یا زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

نامه سفیر ایران در ژنو به دبیرکل سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا


سید علی خمینی: هرکس برای صلح با آمریکا مذاکره کند، خائن است


ابلاغ مراتب همدری و تسلیت دولت و مردم اندونزی با ایران/ عراقچی قدردانی کرد


دفتر نخست وزیری پاکستان : شهباز شریف برای کمک به صلح منطقه‌ای به پزشکیان اطمینان داد


قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد


نشست بی‌نتیجه دیگر شورای امنیت درباره ایران؛مخالفت روسیه و چین و تاکید برپایان قطعنامه۲۲۳۱


سفر نخست‌وزیر کره شمالی به چین


شیخ قبلان: لبنان از بدترین بحران سیاسی رنج می‌برد+فیلم


ذوالقدر: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد


حمایت مردم یمن از ایران و قدردانی از حضور میلیونی در تشییع رهبر شهید


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود