ارتش رژیم صهیونیستی کشته شدن یکی دیگر از نیروهایش را تایید کرد

جمعه 5 آبان 1402
09:19
ارتش رژیم صهیونیستی کشته شدن یکی دیگر از نیروهایش را تایید کرد ارتش رژیم صهیونیستی کشته شدن یک نظامی 20 ساله خد از تیپ ناحل را در درگیری با نیروهای قسام تایید کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد که "شوهام بن هروش" نظامی 20 ساله تیپ ناحل که در تاریخ 7 اکتبر در درگیری با نیروهای قسام در اطراف غزه زخمی شده بود، بر اثر شدت جراحات وارده کشته شده است.

با کشته شدن این نظامی، شمار تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در نبرد طوفان الاقصی به 310 کشته افزایش یافت.

در همین حال منابع خبری گزارش دادند،‌ نیروهای کماندویی رژیم صهیونیستی سحرگاه امروز (جمعه) از محور بیت حانون در شمال نوار غزه و همچنین شرق غزه درصدد ورود به این مناطق برآمدند که با واکنش و کمین نیروهای قسام شاخه نظامی حماس و درگیری های شدید مواجه شدند.

منابع خبری عبری نیز، از قطع ارتباط نیروی ویژه صهیونیستی با مرکز فرماندهی خود خبر دادند. همچنین برخی اخبار تایید نشده از به اسارت یک نظامی اسرائیلی در این حمله حکایت دارد.

به دنبال کمین نیروهای قسام، نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به حملات سنگین به مناطق درگیری‌ها برای پوشش هوایی عقب نشینی نیروهای ویژه اسرییلی مبادرت کرد.

این چندمین تلاش نافرجام نیروهای ویژه صهیونیستی برای نفوذ در نوار غزه است.

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی