آتش بس موقت؛ فلسطینیان غزه بازگشت به منازل خود را آغاز کردند/ ورود کامیون‌های حامل سوخت پس از هفته‌ها محاصره

جمعه 3 آذر 1402
09:52
با آغاز اجرای آتش بس موقت در غزه ، ده ها خانواده فلسطینی بازگشت به سمت خانه های خود را آغاز کردند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

خبرگزاری فلسطینی شهاب با انتشار تصاویری گزارش داد که با آغاز اجرای آتش بس موقت در غزه ، ده ها خانواده بازگشت به خانه های خود را آغاز کرده اند.
شهابدر همین حال الجزیره از تیراندازی نظامیان اشغالگر اسرائیلی به سمت فلسطینیان در محوطه‌های بیمارستان رنتیسی به منظور جلوگیری از بازگشت آن‌ها به خانه‌هایشان خبر داد.
از سوی دیگر منابع فلسطینی از ورود کامیون های سوخت به گذرگاه رفح همزمان با آغاز اجرایی شدن آتش بس موقت و بعد از هفته ها محاصره و تحریم خبر دادند.
شبکه فلسطینی الاقصی هم اعلام کرد که برای اولین بار از آغاز حمله به غزه، ورود گاز طبیعی (مصرف پخت و‌ پز) به این منطقه نیز آغاز شده است.
از سوی دیگر فلسطین الیوم گزارش داد با انتشار تصاویری از آغاز اعزام آمبولانس ها به سراسر غزه برای انتقال و شهدا همزمان با آغاز آتش بس خبر داد.
آمبولانسآتش بس موقت برای تبادل اسرا و ارسال کمک های انسانی در حالی آغاز شده است که رژیم صهیونیستی پیش از این اعلام کرده بود اسرای اسراییلی نزد حماس باید بدون قید و شرط آزاد شوند و با حمله زمینی به غزه حماس را نیز نابود خواهد کرد.

رژیم صهیونیستی اما سرانجام بدون دستیابی به هیچ یک از اهداف نظامی که پیش از این اعلام کرده بود، تنها دستاوردش کشتار بیش از 14 هزار فلسطینی شامل زنان و کودکان و بمباران و تخریب خانه ها، مدارس، بیمارستان ها و پناهگاه ها است.

0% ...

آخرین اخبار

طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا


هشدار نسبت به سوء استفاده انتخاباتی وزیر نتانیاهو از پلیس