حمله پهپادی به پایگاه‌های نظامیان آمریکایی در عراق و سوریه

دوشنبه 13 آذر 1402
03:13
حمله پهپادی به پایگاه‌های نظامیان آمریکایی در عراق و سوریه نیروهای مقاومت اسلامی عراق یکشنبه شب از حملات پهپادی خود به پایگاه‌های نظامیان آمریکایی در عراق و سوریه خبر دادند.

العالم-عراق

نیروهای مقاومت اسلامی عراق در بیانیه‌ای اعلام کردند پایگاه عین الاسد در غرب عراق را هدف حمله پهپادی قرار داده‌اند.

مقاومت اسلامی عراق همچنین اعلام کرد، پایگاه نظامیان آمریکایی در روستای الخضراء واقع در شمال شرق سوریه را نیز هدف حمله پهپادی قرار داده است.

مقاومت اسلامی عراق با موفقیت آمیز خواندن این حملات اعلام کرد، در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه این حملات را انجام داده است.

در همین رابطه کانال تلگرامی صابرین نیوز اعلام کرد، حملات موشکی نیز به پایگاه نظامیان آمریکایی در میدان نفتی عمر واقع در شمال شرق سوریه انجام شده است.

با آغاز حملات رژیم صهیونیستی و حمایت همه جانبه آمریکا از آن پس از ۷ اکتبر (۱۵ مهرماه) پایگاه‌های نظامیان آمریکایی در عراق و سوریه هدف حملات متعدد پهپادی، راکتی و موشکی مقاومت قرار گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم